Její orál bez sprchy.

Dáváte to?

Někdy si řeknu, to dám...
Ale realita je mazec!!
Po sprše je to pohádka.
Máte rádi přírodní sex??
Oral bez?
Skoro všechny partnerky jsem naučil mazlit se s vystrikem…
A když už to úplně milovaly, hráli jsme si na to, do kdy to na tváři vydrží. Odpověď tedy na dotaz, bez sprchy a dlouho. Ve vlaku, v autobuse, kdekoli make-up navíc s krásnou vůní. Naší. Doporučuji :)
Tak ten byl dobrej :D. Ono taky na to ma vliv jestli clovek je baculatej ci ne, obecne znamo obeznejsi lidi se vice potej.
Strava taky pry na to ma vliv.
Jako lizat neumitou pipinu este bych dal, ale zadni diru, to bych asi uz nedal :D.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Někteří lidé tvrdé a měkké i vůbec nerozlišují. Prostě tam dají to co je zrovna napadne a neřeší jestli je to správně nebo ne. Takže úspěšnost je tak 50/50, ale co z toho občas vyleze, nad tím zůstává rozum stát.
Za mne: některá Ti voní a jiná ne, i kdyby se myla hodinu, to je ta chemie. Moc hygieny dole může být taky problém, no a jak píšete, když dojde k neocekavanemu sexu, má se mrdat jak ve středověku, tzn. Péro/kunda , a nic víc , jen ta radost z mrdu.
Vážně se před každým orálem sprchujete? Já teda ne. Jdeme po sexu a sprše na večeři a když se vráíme, klidně se nechám vylízat a pokouřím ho, sprcha až před spaním.... Jo a nejsme oholeni ani jeden, takže jsme prasata dvojnasobná, neholená a nemytá! *22* *3*
Přesně tak to má být. My se ženou s tímto taky nemáme problém a voníme si navzájem. Teda aspoň ona mě. Jednou jsem si dal takovou výzvu, že večer jsem ji vystříkal, potom jsme se ještě váleli na gauči u televize a pak šli spát. Jen tak, bez sprchy. A hned ráno po probuzení jsem jí řekl, aby mi sedla na obličej a důkladně jsem ji vylízal. Nooo, bylo to hodně intenzivní, ale dal jsem to. 😄👍
.....nejste prasata....jste úplně normální lidé
Já mám rád, když tu svoji ženskou cítím.
Měl jsem ženu, která mě nevoněla a byl to můj životní omyl, příroda hold není blbá, blbej je člověk, že ji nenaslouchá.
Aby fungoval vztah, tak by měla fungovat i chemie.
I když u jednorázovek se to často neřeší.
Pravda. Můj kámoš se strašně moc snažil o jednu ženskou. Prodavačku z butiku s hadrama, pěknou ženskou. Hrozně ji chtěl a když skončili u něho v bytě, tak na "to" vlítli a bylo to fiasko.
Jsem se ho ptal, co se stalo??
A on jenom: Ty vole já nevím, prostě mi nevoněla.
A já: Jako že smrděla?
Prý nesmrděla, ale prostě to tam nebylo, ta chemie. Nakonec ji vyšukal a odvezl ji domů. Ona ho pak kontaktovala, že se ještě chtěla sejít, on už ne.
Tak to se asi nedá takhle obecně říct. Někdo "smrdí" už hodinu po sprše, někdo "nesmrdí" ani po celém dní. Záleží na hodně okolnostech.
Hele třeba když to vezmu u sebe. Poslední tři roky dělám sedavé zaměstnání a je to prostě znát, že se frnda paří a není to ani mě komfortní. Naštěstí dělám z domova, takže se můžu kdykoliv opláchnout a v létě třeba pracovat nahá... Dříve jsem dělala manuálně a i po celém dni jsem hezky voněla.
A třeba potem vůbec nejsem cítit ani kdybych se týden nekoupala a propotila dvě trika. Pouze v období menstruace jsem cítit, když se zpotim. Jinak opravdu vůbec.
Mé bývalé kolegyni smrdela frnda na dva metry. O. Potu ani nemluvím. To byla fakt síla.
jen technická připomínka, svůj vlastní pach potu málokdo cítí. Neplatí při zvýšené námaze.
Něco podobného je zápach z úst. To není o hygieně, to jsou taky bakterie v krku, majitel to necítí - okolí ovšem ano. *385*
Nene, opravdu cítit nejsem. Jak říkám, jen v období menstruace a to není v takové míře, že by mě citilo třeba okolí. Můžou potvrdit i bývalí partneři. Ten jeden se tomu fakt divil. Ani po celodenní túře po kopcích jsem nebyla vůbec cítit.
Mohu potvrdit, manželka se také skoro nepotí a ani po fyzické námaze není cítit.
jednou sem v Sobotu prijel za byvalou ona den predtim byla u sve segry kde nebyla voda takze se nemohla oplachnout, prijeli sme spolu ke tchyni, ta sla zrovna ven, no tak sem se na ni vrhl, chut byla silnejsi nez vune. Spise co bych asi nedal je pri menstruaci ma to takovy divny zapach.
Třeba já během aktivních sexuálních let si dal určitá sexuální pravidla.
1) nešukat ráno anál. Samozřejmě se tu někdo ozve, že na anální sex se musí připravit. U nás by se to tím pokazilo.
2) nikdy nestřídat anál a vagínu. To je snad každýmu jasný!!
3) pokud partnerka nemá možnost hygieny před stykem, tak sex omezit na zásun nebo prstění.
4) nevinucovat si u partnerky mokrý orgáč, když na to není připravená. Jednou třeba při odchodu do práce si nastříkala do kalhot, a já za to pak dostal kartáč!!
nejde mi to upravit tak este jeden post. udajne Napoleon, kdyz tahl z Ruska pozadal pobocnika at jede napret a jeho JOsefine? Rekne at se nemije. Ono drive myti byl spise luxus.
Hlavně když před tím byla na velké, to je potom hodně přírodní orálek...
Jako asi každému se někdy stalo, že na to vlétl někde neplánovaně, ale nemyslím si, že by někdo měl rád chuť nemytého přirození. Dobrá hygiena, voňavá kůže a za mě i hladké oholení nebo alespoň úprava je základ dobrého orálního sexu, který si užijí obě strany.
Hygiena je důležitá, ale sprcha těsně před…. To není ono. Chci lízat frndu, ne sprchový gel.
Nestalo se mi, že bych lízal sprchový gel. Pokud se žena opláchne, lížeš krásně voňavou kůži a za mě o to víc vynikne chuť klína.
Jasně, ale tak ženy jistě ví, kam použzít mýdlo, kam vodu, případně intimní gel tak, aby měly mikroflóru v pořádku. A pach moči a špíny spolehlivě přebije přirozenou vůni šťáv, když žena při lízání či prstění doslova teče. Ale užívejte si to, chlapi, dle svého gusta. Já jen píšu, jak to vidím já.*18* A mimochodem i ženy preferovaly čisté umytý penis přímo ze sprchy *24* Ale jak jsem psal výše, je-li vášeň a spontánnost, udělali jsme si to vzájemně bez ohledu na to, kdy byla sprcha.
Nenapadlo tě třeba, že to může být naopak? Že ty intimní gely používaly kvůli tomu, že měly prostě špatnou mikforlóru a problémy?
Nemusí to být jenom mýdlo.
Třeba...špatný životní styl....jiný zdravotní problém, který se promítá tímhle. Myslím, že to vidíš moc jednoduše. Tělo je komplikovanější než moc/málo kvasinek. (upraveno)
Nerikam, ze ta chemie to spravi, ale ze ty zeny to pouzivaji protoze si mysli, ze to spravi.
Hale, já přece nikde nepíšu, že si má ženská na sliznici patlat gel. Moje partnerky se každý den myly a asi věděly jak to mají dělat a problémy žádný neměly. S bakteriemi žádný problém nemám. A neberu ti tvojí zálibu v ničem, ani v pissu. I když to asi opravdu nemám šanci pochopit, ale je mi to tak nějak jedno.🤷
.....asi bude nejlepší počkat na názor zdejší tzv. kapacity
Hygiena musí být o obou. Nejsme zvířata...
Jako že ji lížeš když se zrovna před tím nevysprchovala?
To záleží na tom, kdy se naposledy myla. Já to mám tak, že se to dá tak nanejvýš jeden den. Pak už je to spíš hec. Záleží taky podle toho co nosila za oblečení, jakou měla aktivitu a tak podobně a hlavně jestli je celkově zdravá.
Souhlas, víc než den je hec. Pár hodin se skoro nepozná.
MaxRockatansky
MaxRockatansky před rokem
Přesně chceš cítit ji a né parfém nebo sprcháč, navíc pokud to není nikdo cizí tak ti to musí sexuálně vonět a pokud tě tam naddrzenost nedovedla, stojí to za vyliž ( ale tak zmrzlinu maximálně).
.....njn samý cíťa..... ještě se nedohoupa ručník na sušáku a už se musí začít lízat.....jinak znovu šup do sprchy🤣
No někdy se to může zvrtnout i mimo koupelnu.