Jakou máte zkušenost se zdejší seznamkou? Dá se zde najít normální a inteligentní žena. Rád bych tu poznal nějakou příjemnou inteligentní a aspoň průměrně šikovnou ženu ze zlínska, ale příjde mi to tu jako úplně pasé. Jakou máte úspěšnost v seznamování zde, nemyslím tím ale zoufalé ženy, které dají i "za rohlík" nebo placené služby. Dá se tu poznat normální žena, která hleda něco déle trvajícího než jen na "šuk" ale tím zas nemyslím vztah, ale spíše kamarádství jiné než virtuální?
I já zkusím štěstí, i když zde tomu moc nevěřím. Rád se seznámím se sympatickou, inteligentní ženou přiměřeného věku, s vyřešenou minulostí, jižně od Brna nebo Břeclavska , já 45/170
Stačí se podívat na seznamku a hned uvidíte že si tam podávají inzerát furt ty samé ženy furt dokola,některé i několik let. Z toho je jasné že jsou to buď chlapi,či ženy co si dělají prdel a nebo nejsou normální.
Placená nebo neplacená to je úplně jedno. Právě že na placené si většina lidí (hlavně žen) myslí že tam to myslí víc lidí vážně a právě že tato domněnka lidí může být tímto využita...
Seznamka jako taková tady asi nic moc. Za tu dobu co tu jsem se tam objevují pořád stejné inzeráty, stejné nicky. Jinak já mám jen dobré zkušenosti, našla jsem tu pár fajn kamarádu, dokonce dva vážné vztahy. Tak za mě super. Záleží kdo ti zkříži cestu. Kam se diskuze zvrhne a co z toho ve finále bude.
Ja muz bi. 60l.plnostihl.praha.rad nosim plenky s dam.pradlem.najde se nekdo muz,zena,par,i deda,baba,se zazemim na dopoledni er.hratky.nebo zajdeme nekam dopoledne na kavu,pivo,pokec,masli vstach k memu zamereni a chcete se sejitdopoledne tak piste.rad se vam ukazu.na letech a postave nezalezi.vladimirvalencik31@gmail.com
Dámy - nedá-mi...?
Je tak roztomilé jak všechny dámy hledají toho pana dokonalého, prince na bílém koni, který bude i po 40 letech svobodný, bezdětný, krásný a inteligentní. Muže rozhodně romantického, který má ovšem duši motorkáře s jiskrou a šarmem multimiliardáře. Muže, kterému nejde jen o sex, byť se všichni nacházíme na specializovaném erotickém webu....atd. Proč jednoduše nepoptávají impotentního troubu s dostatečně vysokým příjmem a bez zbytečných otázek???
Vše by bylo tak krásně jednoduché a jasné od počátku!
Žena je prostě tvor se sklony vše maximálně zkomplikovat a pak obvinit celé okolí z blbosti jen proto, aby mohla odkráčet středem pyšně jako páv, přičemž se prostorem nese spíše jako hovno na lopatě! Pokud mě některá z vás dámy přesvědčí o opaku, bude patrně výjimkou, potvrzující pravidlo!!! Výjimkou, kterou zde dlouho marně hledám!!!
Ahoj. Stále hledám a nenacházím... slečnu/ženu na všechno krásné (klidně i procházky,večeře,kino,mazlení:-))....apod.), nejen na sex (není to moje hlavní priorita ačkoliv je sex krásný...:-) Můžeme cokoliv podniknout,záleží na domluvě a na sympatií. ;-) Je krásné léto, proč toho nevyužít? Ve dvou se to lépe "táhne",ne?... já nezadaný,času mám dost (nejsem extrémně zaneprázdněn,že bych měl na tebe málo času)...hledám slečnu či ženu kolem 18-až cca 50+-le,klidně i přes.;-)). z Ostravy či blízkého MS kraje, na vztah či milenecky styk na dálku moc nejsem, proto preferuji Moravskoslezský kraj..:-) Dokážu být diskrétní,pokud bys mne o to žádala a bylo by to nutné.:-) Těším se na vzkazy zde,popřípadě telefon,který mám v profilu. :-)
Jsem členem amateri.com/cz už 5 let a občas si tu vložim inzerat cca 3-4 inzer. do pul roku což je min. 15 inzeratu za celou dobu meho členstvi a když nebudu počitat ty o ktere zajem nemam jak si psal "za rohlik" tak počet žadanych odpovědi je velice smutna 0... Rad tady chodim a nechci to tady pomlouvat ale když si projdeš aspon nahodně X profilu žen tak zjistiš že 80% s nich jsou Bi a hledaji ženu některe si napišou do profilu at muži neotravujem že nemaji zajem o prochcan klacek, dalšich 10% jsou zadane a nic nehledaji chodi sem za zabavou a poslednich 10% je to nežadouci jako ty za rohlik, chlap vydavajici se za ženskou a jiny ruzny odpad...
Tak,teď jsem koukal na inzeráty v seznamce a to pouze Moravskoslezský kraj.No a myslím,že není o co stát.Jedna že chce milenecký vztah bez narušení soukromí,druhá jen komunikace přes mejla.Zřejmě nabízí sex,ale musíte udělat stojku ve dveřích.Když se vrátím k ženě co chce milenecký vztah bez narušení soukromí,tak na co má doma chlapa a hledá jinde.Nechápu.
Milenecký vztah bez narušení soukromí - Na to bych ráda odpověděla : třeba proto, že ten její už ze zdravotních důvodů nemůže, a ona zas nechce být bez sexu
Ahojte niekto vo Švajčiarsku? Niekto normálny co to ma v makovici v poriadku? Zena par muz je jedno kto nemam rad nudu :) moj radius je ag zg bl bs so a okolie:)
já si myslím,že problém na této seznamce je ten,že se nikdo nechce doopravdy seznámit.Maximálně si jen psát,možná fotky,ale najít odvahu a někde se sejít na pokec z oka do oka,to ne.To by museli najít odvahu se ukázat se všemi nedostatky,kdežto na netu je každý geroj.Prostě je dnes taková doba,všichni sedí u pc místo aby se zvedli a šli rovnou na rande, a pak brečí že nemohou nikoho najít.
Hľadám stálu priateľku na pekne chvíle vek a vzdialenosť neprekáža.. Optimisticky naladenu zenu, ktora napriek roznym zivotnym sklamaniam stoji na svojich nohach a chyba jej muz, ktory okrem dobreho spolocnika bol jej blizkym priatelom.Som slovak zijuci v okoli OV
Taky sem ze Zlinska a heledam to same a najit se opravdu neda. Komu napises napise ti jo muzem s epoznat za 2 tis:D:D hej sama kurvicka za prachy nebo zenska co helda zenskou,par a nebo je to chlap prevleceny za zenskou. s normalni sem si tady jeste nepsal. ale to je tak aj na klasickych seznamkach. Muj problem je treba ciste v tom,ze neumim oslovit zenskou v realu a na netu mi to asi taky moc nejde,kdyz temer zadna neodepise... casto to je poctem chlapu co jim pise
Ahoj. Docela se tu bavím při čtení, ale tobě bych možná mohla pomoct. Zabývám se právě seznamováním lidí v reálu a učím je právě, jak oslovit a tak. POkud budeš chtít, tak písni vzkaz.
Jj skus to plosim Ahoj ja kluk 28 z prahy hledam holku co se rada sejde pokeca klido i neco vic jsem typ co zazil nen dve divky celkem 14 let ve vztahu a tak si chci neco uzit ty taky posli foto ozvu se vsem s fotkou730845766pisni radu
Myslím že to tu není právě jednoduché s někým se seznámit něco jako i na vážnější vztah. Kdysi jsme s družkou měli takové to krásné soužití s jedním manželským párem. Prostě asi po půl roční známosti jsme spolu začali mít i ty společné starosti o nájemné inkaso co budeme zítra vařit na co má kdo chuť no a zajisté i tu společnou ložnici. I o děti jsme se starali společně. Hodně lidí nám to závidělo. Dělali si srandu Vy snad spolu všichni i spíte. Ani nevěděli jakou mají pravdu. Jenže to bylo naše tajemství. Vše nám krásně vycházelo až do té doby než nám moje družka zemřela v nemocnici při operaci srdce. Bylo to pro nás moc těžké a já v tu chvíli jsem byl šťastný že jsem měl ještě aspoň ty manželata a nezůstal jsem zase až tak sám a opuštěný. Časem se však manželata odstěhovali za prací. No a i přes jejich snahu najít tam to pracovní místo i pro mě se nepovedlo. Od té doby jsem vlastně sám. Už jsem měl i pár schůzek se ženami ale když jsem k nim začal být i upřimný a řekl jsem jim jaké jsem už měl krásné to soužití a že mi to stále moc chybí tak už k další schůzce nějak nedošlo. Je mnoho lidí kteří o sobě tvrdí že jsou společenští, ale ve většině případech to je lež. Většinou jsou sobečtí aby je to moc nestálo, a tak žárliví až hrůza. Přitom by to tu i mohla být docela seriózní seznamka jako každá jiná. Jen trochu více otevřenější. Nevím, je tu hodně inzerátů Pár hledá a on nebo i ona hledá pár, ale vesměs si tu dělají jen srandu, a už vůbec si tu neumí nikdo ani představit že to také vyžaduje i jistou zodpovědnost a i povinnost k těm se kterýma by jsme se tu měli seznámit. Je to snad tím že jsme jen v Čechách?
že tieto stránky slúžia len na pobavenie. Pokiaľ máte iné úmysly napríklad zoznámiť sa .... je to len strata času.Pripadám si ako poštár Janči z Pošty pre teba. Pošlete foto a dovi - dopo
presne za ty tri roky co sa tu pohybuju žadne stretko, ulet, iba možnosť platit a platit pochybnym ženám. Ale každa seznamka je takáto je to iba o pisaní a trapnem falešnem kecaní o blbostiach, ak chlap ukaže uprimnost často sa žena urazí.
zběžně jsem prolítl snad všech 177 inzerátů, co zde nyní je (všechny od půlky listopadu 2012). Z toho 23% jsou inzeráty normálních žen, konkrétně 41 inzerátů z celé ČR se dalo označit jako normální, zbytek nikoliv. Když si navíc uvědomíš, že je zde 14 krajů a je to období 3 měsíců, tak to dělá na každý kraj a měsíc průměrně 1 normální inzerát !! Frekvence 1 inzerát za měsíc je naprosto tristní !! ...a toť budiž odpovědí na tvůj dotaz, zda se zde dá najít žena. Navíc si uvědom ten extrémní přebytek mužů.........a většina se sesype právě na tu 1 ženu za měsíc.
Zbytek inzerátů (tj. 77%) tvoří 3 kategorie žen:
a) tlusťošky (36x)
b) babky nad 40 let (35x) (pro gerontofilní panice jen dodám, že v podstatě žádná nemá učitelské ambice..)
c) ženy mající různé velice specifické požadavky (37x), nejčastěji jde o penis nad 20cm (zaregistroval jsem 10x), DS vztah (též se objevilo 10x) a požadavek finančních odměn (6x) a zbytek byla spousta kuriozit jako např. chtěj vztah a maj dvě děcka, chtěj černocha, nechtěj vůbec sex, ale hledaj zde něco jinýho atd.
Takže seznamování se zde je buď běh na velmi dlouhou trať...anebo spíš úplně k ničemu.
Takový podrobný průzkum jsem nedělal, ale usoudil jsem, že v podstatě nemám šanci, jsem zadaný, blížím se k padesátce, nemám penis jak lešeňovou trubku a svaly jak Arnold. A moje peněženka taky není naditá. To je asi větší šance tady najít chlapa.
Jinak s tím co je napsáno výše, se dá souhlasit, jenom bych měl výhrady k tomu věku, zralá žena, která na sebe dbá, má vkus, je mnohdy mnohem atraktivnější a sexy, než li nějaká mnohem mladší.
chm, teď jsem se díval na mužský inzeráty a vypadá to, že ty čtyřicetiletý a víceletý jsou kupodivu taky hodně žádaný...takže možná mé závěry byly předčasné.
jsem sem zabrousil, nestačím se divit - více než 40 pro gerontofily? Ty vogo, mám dvě milenky jedna 29, druhá 32, jsou to kočky a snaží se, ale vždy si ověřuju, že nejlepší je moje vlastní žena, která mě vždy dostane něčím novým a té je 48. Ta mladá a pevná těla mi fakt stačí tak jednou za 14 dní a to jsem je už dost naučil jen šukat a pokud možno nemluvit... jo a je mi přes 50
chapu,ze je to web urceny sexu..ale sex je ve vztahu hrozne dulezitej,tak proc tady nenajit toho praveho???ja bych rada poznala svobodneho,normalniho,vtipnyho a vernyho kluka..
tak proc to predem odsuzovat..?
A už se to tu taky zvrlo do hádky a ani se sem nemusel dostavit jeden de..l jež navštěvuje různá fóra pod několika přezdívkami doufám že se nesnížíte na jeho ubohou úroveň zdar tvýmu hledání, taky hledám a myslim kdo hledá že jednou najde držme si palce.
Ano máš pravdu už je tu hádka ,ale já si myslím že se ozve ten dotyčný debil ,(dalbych alias korouhevník a pod.)pokud myslíš toho co já ,nabídne svou ženu i sebe ke společnému sexu,bude se vnucovat jako vždy a každému je to otázka času jde o to pod jakým nickem. Nebo myslíš toho kdo se tady nejvíc hádá sexnebi ? no toho nepovažuji za tak hrozného hájí pouze pravdu že anální sex je hnus,to je větší debil kokon alias chooperan ,s jeho bezdůvodnými urážkami i jeho manželky, chudák rozumem. každý máme svou chybu ale co je moc je moc. Mějte se fajn a sexu zdar.
No vidíš taky ti to jde rozesrat diskuzi, nepochválil ti anální sex ,tak je to můj nick ,je vidět žes profesor debility nejlepší je jak to dokážeš dávat na obdiv pokračuj ,bavíš mne.
já nehledám vážný vztah spíš jen takove kamarádství s výhodami. Jsem takový hravý a myslím že takou ženu bych tu mohl najit. Ale bojím se že asi pěkné a chytré ženy mají partnery. :-D a ty už nic neheldají. Hledám spíše kamarádku ne vztah. Ale asi bych to nedefinoval jako milenku
Ahoj. Krásně řečeno vše... hledám také spíše kamarádku s výhodami nežli nějakou žíněnku, ale nedaří se. Mě to připadá, že lidé na net-seznamkách obecně jen zabíjejí nudu a volný čas nebo dělají svůj business. Tady to není jiné.... Sejít se v reálu je problém...
Zdar,
Dá se najít, mám osobní zkušenost a hledal jsem přesně co ty. Našel jsem zde naprosto vyjímečnou a atraktivní ženu, do které jsem se zaláskoval, i když jsem to neměl původně v záměru. Dnes máme spolu luxusní vztah a protože jsme se seznámili právě tady, pak jsme naladění i na stejnou vlnu v intimním životě. Oba jsme zadaní, ale dost inteligentní na to, abychom si zbytečně dělali problémy v soukromí. Hledej, podej si na seznamku inzerát bez pravopisných chyb s obsahem, který má hlavu a patu a uvidíš. Je ale docela možné, že jsme prostě na sebe měli obrovske štěstí a naše seznámení bylo dílem velké náhody.
Seznamka
jak to funguje
Je tak roztomilé jak všechny dámy hledají toho pana dokonalého, prince na bílém koni, který bude i po 40 letech svobodný, bezdětný, krásný a inteligentní. Muže rozhodně romantického, který má ovšem duši motorkáře s jiskrou a šarmem multimiliardáře. Muže, kterému nejde jen o sex, byť se všichni nacházíme na specializovaném erotickém webu....atd. Proč jednoduše nepoptávají impotentního troubu s dostatečně vysokým příjmem a bez zbytečných otázek???
Vše by bylo tak krásně jednoduché a jasné od počátku!
Žena je prostě tvor se sklony vše maximálně zkomplikovat a pak obvinit celé okolí z blbosti jen proto, aby mohla odkráčet středem pyšně jako páv, přičemž se prostorem nese spíše jako hovno na lopatě! Pokud mě některá z vás dámy přesvědčí o opaku, bude patrně výjimkou, potvrzující pravidlo!!! Výjimkou, kterou zde dlouho marně hledám!!!
Jak dlouho? P.
zběžně jsem prolítl snad všech 177 inzerátů, co zde nyní je (všechny od půlky listopadu 2012). Z toho 23% jsou inzeráty normálních žen, konkrétně 41 inzerátů z celé ČR se dalo označit jako normální, zbytek nikoliv. Když si navíc uvědomíš, že je zde 14 krajů a je to období 3 měsíců, tak to dělá na každý kraj a měsíc průměrně 1 normální inzerát !! Frekvence 1 inzerát za měsíc je naprosto tristní !! ...a toť budiž odpovědí na tvůj dotaz, zda se zde dá najít žena. Navíc si uvědom ten extrémní přebytek mužů.........a většina se sesype právě na tu 1 ženu za měsíc.
Zbytek inzerátů (tj. 77%) tvoří 3 kategorie žen:
a) tlusťošky (36x)
b) babky nad 40 let (35x) (pro gerontofilní panice jen dodám, že v podstatě žádná nemá učitelské ambice..)
c) ženy mající různé velice specifické požadavky (37x), nejčastěji jde o penis nad 20cm (zaregistroval jsem 10x), DS vztah (též se objevilo 10x) a požadavek finančních odměn (6x) a zbytek byla spousta kuriozit jako např. chtěj vztah a maj dvě děcka, chtěj černocha, nechtěj vůbec sex, ale hledaj zde něco jinýho atd.
Takže seznamování se zde je buď běh na velmi dlouhou trať...anebo spíš úplně k ničemu.
Jinak s tím co je napsáno výše, se dá souhlasit, jenom bych měl výhrady k tomu věku, zralá žena, která na sebe dbá, má vkus, je mnohdy mnohem atraktivnější a sexy, než li nějaká mnohem mladší.
tak proc to predem odsuzovat..?
ale rikam si,co kdyz....)
Dá se najít, mám osobní zkušenost a hledal jsem přesně co ty. Našel jsem zde naprosto vyjímečnou a atraktivní ženu, do které jsem se zaláskoval, i když jsem to neměl původně v záměru. Dnes máme spolu luxusní vztah a protože jsme se seznámili právě tady, pak jsme naladění i na stejnou vlnu v intimním životě. Oba jsme zadaní, ale dost inteligentní na to, abychom si zbytečně dělali problémy v soukromí. Hledej, podej si na seznamku inzerát bez pravopisných chyb s obsahem, který má hlavu a patu a uvidíš. Je ale docela možné, že jsme prostě na sebe měli obrovske štěstí a naše seznámení bylo dílem velké náhody.