Zdravím všechny amatéry a amatérky, chtěl bych se zeptat hlavně žen, jaký na tuto praktiku mají názor a pokud je o něco podobného požádal partner nebo jestli jste to někdy zažili. Mě tato praktika hodně láká ale partnerka na to moc není.
Už dlouho se snažím najít ženu v okolí Frýdku-Místku nebo Ostravy na tuto praktiku, ale bez úspěchu. Škoda, že nepíše do tématu více žen své dojmy nebo zkušenosti.
Hele možná to někdo takhle má ale jsou věci které se ve vztahu vybudují postupem času nebo myslíš že třeba ta moje měla na čele napsáno že se nechá vzrušovat třeba přivázáním k posteli nebo že si kvůli mě vezme i latexové oblečení či navlékne strap
v podstatě se jedná o masáž prostaty. A pokud k tomu žena ještě přidá masturbaci chlapa, tak to nemá chybu a tím odpovím i na dotaz, co z toho má žerna. Vzrušení, že vzrušuje a udělá partnera.
Popsal jsi to naprosto presne.jeste bych dodala,ten pocit jakési zvracenosti,nenormalnosti.to je to co me na tom vzrušuje a nekolikrat jsem u toho mela orgasmus
Prostě jí to není příjemné rejdit ti kolíkem v prdeli. Jsou prostě lidi kteří na to nemají žaludek a ani vzrušení partnera to nezmění. Já jsem taky z nás dvou to větší hovado a nenutím ji dělat něco, co sama nechce.
Pegging co na to ženy
Pegging, strap-on sex s mužem
kdo nezažil-neví
Nehledě prodávají i strap který je oboustranný