Pegging co na to ženy

Pegging, strap-on sex s mužem

Zdravím všechny amatéry a amatérky, chtěl bych se zeptat hlavně žen, jaký na tuto praktiku mají názor a pokud je o něco podobného požádal partner nebo jestli jste to někdy zažili. Mě tato praktika hodně láká ale partnerka na to moc není. *243*
Už dlouho se snažím najít ženu v okolí Frýdku-Místku nebo Ostravy na tuto praktiku, ale bez úspěchu. Škoda, že nepíše do tématu více žen své dojmy nebo zkušenosti.
Hele možná to někdo takhle má ale jsou věci které se ve vztahu vybudují postupem času nebo myslíš že třeba ta moje měla na čele napsáno že se nechá vzrušovat třeba přivázáním k posteli nebo že si kvůli mě vezme i latexové oblečení či navlékne strap *4*
To ano, vše má svůj vývoj. Myslím ale také inzerát na seznamce.
Nevím mě to přijde divný...................
Dopřáváme nepravidelně a vždy silný zážitek.
Mě to bere. A není to o dominanci, je to o možnosti a moci chlapovi dopřát intenzivní zážitek.
Souhlasím s vámi jde o zážitek
Přesně řečeno......jen pro ten pocit.
v podstatě se jedná o masáž prostaty. A pokud k tomu žena ještě přidá masturbaci chlapa, tak to nemá chybu a tím odpovím i na dotaz, co z toho má žerna. Vzrušení, že vzrušuje a udělá partnera.
Popsal jsi to naprosto presne.jeste bych dodala,ten pocit jakési zvracenosti,nenormalnosti.to je to co me na tom vzrušuje a nekolikrat jsem u toho mela orgasmus
zajímavé ... až překvapivé. ... a že mozek "nedává" víc než klitoris. ... přesto mám raději zásun mého do dámy.*4* (upraveno)
Moje "vysnena" praktika. Nezazila jsem, chtela bych.
V tom případě řekni tomu tvému, že ho chceš vymrdat. Nic složitého na tom není.
Uz sis splnila sen? Nebo ještě stále čekáš na pravého?
Radí ti to ukážeme, můžeme i naucit 😘
Tak to mohu jen závidět. Manželku to nebaví a je to na tom znát a já to po ní raději už raději nechci. *20*
Co ti v tom brání možnosti máš hodně
ahoj, chtela by sis o tom popovidat?
Ahoj,jak se vede,chtěl bych zkusit se nechat pořádně vymrdat zěnou do mího análu,ale pozor nemám zkušenosti-bylo by to prvně.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Prostě jí to není příjemné rejdit ti kolíkem v prdeli. Jsou prostě lidi kteří na to nemají žaludek a ani vzrušení partnera to nezmění. Já jsem taky z nás dvou to větší hovado a nenutím ji dělat něco, co sama nechce.
mě o to požádal partner.nejdřív se mi do toho moc nechtělo ale pak jsem si to strašně oblíbila,dokonce jsem to pak vyžadovala sama
kdo nezažil-neví
Oboustranný strapon je super pro oba .jiný nepoužíváme a ani nemáme .
Příspěvek byl uživatelem smazán.
A ty děláš vždy jen věci abys z toho měl něco jen ty ?
Nehledě prodávají i strap který je oboustranný *4*