Dobrá zoznamka pre kanda pár

Poraďte dobrú zoznamku

Poraďte dobrú zoznamku pre pár ktorý hľadá muža . Tu je to na hovno , 50% profilov ťahá za nos , hľadáme niečo kde admini nebuzeruju a kde sú normálny muži , Dik
Hladate ihlu v kope sena ako aj ja ked hladam realny par
velmi neprehladna webstranka , skor je to zamerane na forum
Ahojte ešte hľadáte rád by som našiel kannda alebo cuckold pár
Ja som síce róm ale našiel som tu 3 reálne páry z ktorými som sa aj reálne stretol a užil.
Ahoj ja hľadám seriózne pár mňa to tu tiež nebaví málokto je real a keď som sa stretol tak seriózne z párom odtiaľto dá sa to overit
A tých druhých 50 % co za nos neťahá vám nestačí?
Příspěvek byl uživatelem smazán.
a na pokeci ako vyhladavate...?
Ahojte poďte na kávu vo štvrtok 10.4
Ahojte ozvite sa mi dakujem rad vas spoznam
My chodievame do trojky,zena ma rada dvoch po sebe.ja idem do nej ako druhý do takej vystriedajú a mokrej,je to príjemné. Ty máš čo?
*1**1**1*
ten problém je v tom, že je málo kanda-párov a neskutočne veľa tých, čo tie kanda-páry hľadajú......
k tomu len málo z jednej Schelingrovej skladby :
Znám tisíc sklamaných
co stále doufají
ve svých snech chlapeckých
naději nemají...
-ale nikdy si to neuvedomia.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Alebo ju sem mame dať my ? Si jeden z tých trápnych ktorý si nevedia nájsť partnera aj keď si očividne o sebe myslíš že si skvelý , úžasný a neodolateľný , ale asi dostaneš studenú sprchu - NIEJE TO TAK ! Chceli sme ťa odbiť tak aby sme ta neurazili , ale hovädu asi len po hovädsky treba odpovedať .
A ak chceš môžme tu kludne zverejniť aj celu konverzáciu , okrem toho že sme sa ta opýtali či si ochotný poslať civil fotku po prvý krát , ty si nám sám posielal ďalšie aby si dokázal že plesinu nemáš , aj keď ju máš + sme ti poslali naše foto , takže nechápem čo máš za problém , že sme ti nechceli dať , zmier sa s tým !
a má tu plešinu , ...*3* co si myslí plešina je a hotovo, neni o čom vypnúť a spať
Veď sem nahraj tu fotku a nech sa ľudia vyjadria či máš alebo nemáš a pokial sa nám niekto nepáči tak s ním proste nebude sex , to je asi normálne nie ? Čo si myslíš že si jediný na svete ?
Stačí naozaj nemať prehnané nároky a všetko sa zrazu dá. Je žiaľ ale malo parov, ktorý tu aj myslia seriózne a vážne. Miesto kávy radšej ťahajú fotky a vypisujú. A keď k stretnutiu má prísť, skutek útek. Ono z 10 parov sa reálne jeden nájde. Stačí byť len prirodzený a normálny. Pokiaľ nestačí album, profil a pár riadkov komunikácie, treba sa posunúť ďalej. Častokrát tu ľudia nechápu to, že mať spoločné záujmy a predstavy je asi dôležitejšie ako to , či mám alebo nemám 180cm +. Preto aj úroveň tejto zoznamky padá pod bod mrazu, pretože páriky pri zmysloch to tu po chvíľke vzdajú. Ono sa im na druhej strane ani nečudujem, pretože párik akonáhle sa sem prihlási, dostane denne 200 správ penisov od jednobunkovcov, čo to tu kazia... Radšej reálne sa zoznamovať vonku (na to určených miestach). Stačí príjemné oslovenie, a všetko ide... Ja som tu už stretol viacero parikov, s ktorými som sa dlhodobejšie stretával. Ako sa vraví, kto hľadá, nájde 😀
A nakoniec sa dopracujeme k tomu, že možno TY si ten, čo to tu kazí. Aj keď si si doteraz myslel že máš patent na rozum a že si dokonalý *22*
Píšeš hlúposti a nemáš o tom ani šajnu.
Zober svoju ženu alebo priateľku a behaj s ňou po kávach s každým záujemcom.
A čo je pre koho dôležité snáď vedia posúdiť ľudia sami. Nás napríklad niekoho záujmy absolútne nezaujímajú, ale to ako vyzerá, to áno.
vo všetkom s tebou súhlasíme, aj my to požadujeme, kávičkovanie je ako ponuka nevesty na sobáš a nám o sobáš nejde
Presne tak , my tu nehľadáme kamarátstva , vzťahy a neviem čo , hľadáme partnera s ktorým sa nám to bude páčiť a ak takého nájdeme tak sa s ním budeme občas stretávať aby sme si spestrili náš manželský život , nič viac a tam je základ vzhľad a presne ako píšete ak by sme mali chodiť na kávu s každým kto nám napíše tak to by sme museli rok absolvovať denne aspoň jednu kávu s niekym
súhlasím s týmto názorom, aj my tu hľadáme zábavu a spestrenie sexuálneho života a nie sobáš, kávičkovanie a hľadanie chémie je blud, áno, aj my chceme vidieť aspoň nejaké foto pre predstavu, pretože sa nechceme stretnúť so špinavým bezdomovcom alebo susedom. Zväčša títo "uchádzači" nemajú ani galérie a ich profil je prázdny. My máme dosť galérii, aby si vedeli urobiť predstavu. Muži pošlú foto z 50m diaľky so slnečnými okuliarni, prípade čiapkou - už len rúško chýba... upadá to na tejto stránke, škoda
presne tak KRASNE napisane a presne toto ma aj fungovat a nie chodit na kavicky s kazdym kto sa ozve,muz aj nas musi aj vediet oslovit

......................... https://kandaulisti.cz/
Tam sme našli aj my kamaráta 👍👌
Nazdar.

Hladate kamarata? Rad vas spoznam.
Ako sa tam prosím vás dá s niekym komunikovať? Vidím tam len poviedky, príbehy, články a videa.
Prajem Vám krásne, spoločné chvíle*58*.