Zdravím,
Chtěl bych se zeptat, kde v ČR jsou gloryhole, popř jestli je tam vstup, kolik se platí a jak to tam funguje. Kdyžtak mi ohledně toho napište zprávu. Díky
Vám nestačí přispívat v jednom tématu Gloryhole [amateri.com/cs/forum/26130/kde-je-gloryhole 17.03.2052 01:50] (ve skutečnosti tu je témat Gloryhole mnohem více - stačí zadat do hledáčku) a tak pro jistotu vložíte příspěvek na stejné téma ještě jednou jako "nový". Úplně stejné téma jste pro jistotu založil ještě o 4 minuty později (17.03.2025 01:54) amateri.com/cs/forum/40427/gloryhole-ustecky-kraj.
A jak to tam chodí? To sedíš v kabině a čekáš až se objeví pár a mezitím ti tam typci strkají svoje pera? To neber jako rypanec, ale jen jako dotaz někoho kdo to nezna...
Tam tech paru chodi tvl Kdybys napsal,ze se ti 1-2x podarilo potkat par,tak budiz,ale zes tam vymrdal nekolik cubek z paru?? Asi si myslel nekolik "muzskejch" cubek To je potom jina...
Za to že tam nechodíš, nebo když tam jsi, tak jen očumuješ ocasy, já nemůžu. Kdybys to tam znal, tak bys věděl, že 90% času se tam sice hulej a mrdaj do prdele zasraný buzeranti, ale jednou za čas tam přijdou mrdat jako poslední špinavý děvky i dobrý čubky z párů, no a vzhledem k tomu, že tam chodím už deset let, tak už jich bylo opravdu hodně.
Aaa, my tady máme pana chytrého....tak proč tam chodíš, když to tak odsuzuješ? Jestli tam tu svou zasranou prdel nenastavuješ právě ty. A pokud ano, tak mě je to stejně jedno, protože tohle mě vůbec nezajímá. Navíc Sabinka je místo pro všechny orientace a všichni slušní lidé kteří tam chodí to musí tak chápat, ikdyž to má každý jinak.
...Doktore inženýre...
Kde je gloryhole
Hledám Glory
Chtěl bych se zeptat, kde v ČR jsou gloryhole, popř jestli je tam vstup, kolik se platí a jak to tam funguje. Kdyžtak mi ohledně toho napište zprávu. Díky
brzy bude
...Doktore inženýre...
Předem děkuji.