Miesta na sex Košice a oklie

Miesto na sex

Viete o mieste na sex v KE alebo okolí ? Kde je možné sa pekne zašiť v aute alebo aj bez ..
ahojte je tu nejaka zena ktora by mala zaujem sa stretnut a zajst niekam na aute v okoli Kosic a mi ho tam vyfajcit alebo si dat rychlovku sex ?vsetko diskretne .ja 41 rocny muz .na veku a vzhlade mi nezalezi ked,ze nehladam zenu na svadbu ale kamaratku ktora ma rada fajku alebo honku alebo sex a mala by chut to skusit v aute alebo niekde v prirode .napis :)
Én magyar exhibicionista fiú vagyok. Bárhol bárki vagy bárkik előtt meztelenkedek maszturbálok vagy mélytorkosan szopok. Oda megyek, ahová mondod. Szabadban, vizparton, parkolóban, nyilvános wc-ben, kertben, lakásban is. Fotozhatsz, videózhatsz is.
A nejaké pekné miesto v prirode? Kde sa dá aj z auta vystúpiť?
Aj ja hľadám pekne kľudne miesto
Dnes mame záujem o pozorovateľa. Žiadne kecanie
S radosťou sa o vás postarám. Dnes je voľný
Našli ste nejaké pekné miesta na stretávanie? Pridal by som sa
Poradí niekto pekne miesto na zaparkovanie autá 🙂.
Ahojte , ak budete mat zaujem o pozrovatela napiste mi , staci miesto a cas , mozem posledovat z dialky , pohonit ...ale aj sa dikretne pridat .
Hm tak sledovat niekoho tak z bezpečnej vzdialenosti či už parik či chlapov pri sexe alebo niekoho pri honke ale všetko diskretne to by asi rajcovalo viacerych,,, bez ohladu či by sa pridal či nie,,*4*
Ahojte skupinka dnes okolo 14 tej sa budem prechádzať po starej ceste na zelenom dvore možno sa usmeje šťastie a náhodne tam niekomu poslúžim. Ja pasív subík v čiernych teplákoch popík pre prípad aj kuklu mám
Daj miesto a čas. Pozorovateľov sa ti nazbiera.
Je veľa miest kde sa da zašiť.Kto hľadá, nájde
Hlavne ak každý publikuje svoje miesto už nebude tajne ani také kde nikto nechodí
na stromovej, parkovisko pri protihlukovej stene... hned od masarykovej sa tam odbocuje,.tam aj striehnu kurvy
Ahoj je to pořád aktuální měl bych zájem dnes o jednu kdyby byla možnost
Chodia tam aj romky??????????????????????????
Iba romky, alebo romky co si myslia ze ked sa odfarbia na blond , tak uz nie su romky.*22*
A sú tam aj teraz počas Lockdownu?
Veru ano, stale šlapu a zarábajú si.
A sú čistotné alebo ako z Lunika IX?
No ked tam slapu cely den tak ako si udrziavaju cistotu,hygienu??
A čo Skároš nechodí tam nikto.
Vieme, da sa zasit aj v aute aj na bicykli dokonca aj kombajn som tam uz videl
Kazde miesto kde vies zaparkovat autom je vhodne na radovanky. Skus zeleny dvor parkovisko pri kolibe, alebo parkoviska smerom na alpinku.*24*
kam ti mozem poslat mapku s oznacenim miesta? *4*
Môžeš aj mne prosím do správy :)