ahojte je tu nejaka zena ktora by mala zaujem sa stretnut a zajst niekam na aute v okoli Kosic a mi ho tam vyfajcit alebo si dat rychlovku sex ?vsetko diskretne .ja 41 rocny muz .na veku a vzhlade mi nezalezi ked,ze nehladam zenu na svadbu ale kamaratku ktora ma rada fajku alebo honku alebo sex a mala by chut to skusit v aute alebo niekde v prirode .napis :)
Én magyar exhibicionista fiú vagyok. Bárhol bárki vagy bárkik előtt meztelenkedek maszturbálok vagy mélytorkosan szopok. Oda megyek, ahová mondod. Szabadban, vizparton, parkolóban, nyilvános wc-ben, kertben, lakásban is. Fotozhatsz, videózhatsz is.
Hm tak sledovat niekoho tak z bezpečnej vzdialenosti či už parik či chlapov pri sexe alebo niekoho pri honke ale všetko diskretne to by asi rajcovalo viacerych,,, bez ohladu či by sa pridal či nie,,
Ahojte skupinka dnes okolo 14 tej sa budem prechádzať po starej ceste na zelenom dvore možno sa usmeje šťastie a náhodne tam niekomu poslúžim. Ja pasív subík v čiernych teplákoch popík pre prípad aj kuklu mám
Miesta na sex Košice a oklie
Miesto na sex