Sex vo wellness aquacity

wellness aquacity

Ahojte, je dovolené alebo toleruje sa v aquacity sex v privatnom bazene alebo v saune? Viac krat sme si to chceli rozdat s manzelkou priamo pred ľudmi, ale neviem či to nie je cez čiaru. Ďakujem
ahojte, zajtra v pondelok 8.1 sa chystám na celodenný vstup s wellnessom do AquaCity Poprad, chystá sa niekto tiež? 🤔niekto akt/dom na fun?
dnes t.j sobota 9.12 v aquacity poprad (aquacity+wellness) budem hladat zabavu 😈ja pasiv/subik. dovolene vsetko na real aj bez zbytočných kecov
Ahojte, bude niekto v AquaCity Poprad od 21.7?
Wellness tam funguje tak ako všade inde, že plavky sa dajú do skrinky a ide sa len v plachte. Len v rámci toho wellnessu je privátny bazén, celkom veľký, kde sa kupé nahý, nakoľko plavky su v skrinke v šatni. A môžu tam ísť aj deti ale neviem od akého veku.
Ahojte 9.8 niekto do AquaCity si trocha užiť? Rad poslužim :)
Ahojte dnes niekto robit si spolocnost dole v saunach piste spravu
ahojte, zajtra v štvrtok 9.3 sa chystám na celodenný vstup s wellnessom do AquaCity Poprad, chystá sa niekto tiež? 🤔
(upraveno)
Budem tam 1.1. Bude tam niekto?
Ahojte, nebude nejaky par (z+m) tuto sobotu na wellnesse v aquacity poprad? My tam budeme po 15tej.
Ahojte, bola by chuť sa niekedy dohodnúť a stretnúť sa v AquaCity Poprad a poriešiť nejaké spoločné orgie a zvrhlosti či už v kabínkach alebo vo wellness zóne?
ahojte, zajtra v sobotu 23.9 sa chystám na celodenný vstup s wellnessom do AquaCity Poprad, chystá sa niekto tiež? 🤔
Ahojte, zajtra tj piatok 11. 3 idem na celodenný vstup do aquacity Poprad. Pridas sa? Som za RÝCHLU a REÁLNU komunikáciu, bez zbytočného vypisovania. Ak máš záujem píš správu dohodneme podrobnosti.
Ahoj zaujal ma tvoj inz..tyso iba na muzov ? Hladas partaka ci? odk si vek?
Asi ako všade závisí od ľudí, AquaCity mám veľmi rád, lebo je tam super prostredie, ktoré na to vyzýva (zátoka lásky, vodná posteľ dole), párkrát som si tam užil a nemal som nikdy problém.

Ale predsa len je to také “komerčnejšie”, tým pádom väčšie masy ľudí, väčšia šanca, že niekoho pohoršíš a väčší pohyb ľudí, ktorí úplne nepoznajú wellness kultúru.

Čiže áno, ale s ohľadom na ostatných :)

Netoleruje sa to, a je to cez čiaru
Neviem ako vy ale z manželkou stále tam máme sex a aj viaceré páry.
Ahoj, myslím, že sa dá. Tiež som tam vychytal párik v tom najlepšom a vôbec ma to nepohorsilo. Boli v zátoke lásky. Ale všetko záleží od danej situácie aki sú tam ľudia.