Ahojte, je dovolené alebo toleruje sa v aquacity sex v privatnom bazene alebo v saune? Viac krat sme si to chceli rozdat s manzelkou priamo pred ľudmi, ale neviem či to nie je cez čiaru. Ďakujem
Wellness tam funguje tak ako všade inde, že plavky sa dajú do skrinky a ide sa len v plachte. Len v rámci toho wellnessu je privátny bazén, celkom veľký, kde sa kupé nahý, nakoľko plavky su v skrinke v šatni. A môžu tam ísť aj deti ale neviem od akého veku.
Ahojte, bola by chuť sa niekedy dohodnúť a stretnúť sa v AquaCity Poprad a poriešiť nejaké spoločné orgie a zvrhlosti či už v kabínkach alebo vo wellness zóne?
Ahojte, zajtra tj piatok 11. 3 idem na celodenný vstup do aquacity Poprad. Pridas sa? Som za RÝCHLU a REÁLNU komunikáciu, bez zbytočného vypisovania. Ak máš záujem píš správu dohodneme podrobnosti.
Asi ako všade závisí od ľudí, AquaCity mám veľmi rád, lebo je tam super prostredie, ktoré na to vyzýva (zátoka lásky, vodná posteľ dole), párkrát som si tam užil a nemal som nikdy problém.
Ale predsa len je to také “komerčnejšie”, tým pádom väčšie masy ľudí, väčšia šanca, že niekoho pohoršíš a väčší pohyb ľudí, ktorí úplne nepoznajú wellness kultúru.
Ahoj, myslím, že sa dá. Tiež som tam vychytal párik v tom najlepšom a vôbec ma to nepohorsilo. Boli v zátoke lásky. Ale všetko záleží od danej situácie aki sú tam ľudia.
Sex vo wellness aquacity
wellness aquacity
(upraveno)
Ale predsa len je to také “komerčnejšie”, tým pádom väčšie masy ľudí, väčšia šanca, že niekoho pohoršíš a väčší pohyb ľudí, ktorí úplne nepoznajú wellness kultúru.
Čiže áno, ale s ohľadom na ostatných :)