Ahoj, jelikož chodím do sauny na Černém mostě a když jsem tam byla naposledy tak se mi tam stál příjemný zážitek. Tudíž bych chtěla zjistit kam kdo z amatérů chodíte, asi by to bylo užitečné pro více lidí. Kde se například rádi lidí baví, kam se chodí odreagovat, když nemají náladu zrovna pouze na saunování, ale třeba i na nezávazný pokec/řečický s někým koho neznáte... Co se děje posléze, je na každém zvlášť....
Jaké teda máte tipy, kam chodíte a co se vám tam nejbláznivějšího stalo?
Ahojky
Dneska vecer pojedu do Saunie do Butovic na trochu relaxu. Je to tam fajn. Ledová káďa je hezky studená a sauna má dobrých 90 stupnu. Kdo taky půjde udělat něco pro své zdraví?
Ahoj mam poukaz do saunie v Praze 1+1 zdarma. Nechce se nejaka zena pridat, byla by skoda kdyby to propadlo. Platnost je jen tyden, kdyztak staci napsat sz.
Ahoj dnes jsem byl na Slavii v sauně. A musím přiznat že jsem toto ještě neviděl. Dveře prohli že by tou škvírou proběhla těhotná myš. Bazének prázdný a na některých místech jim chyběli stropnice,sem si připadal jak na Ukrajině v roztrilenem domě. A pak se řekne Slavie fuj
Najde se někdo ze zdejších uživatelů, kdo navštívil Saunii na Harfe dnes 26.10. cca od 10 do 14h? Docela by mě zajímalo jestli jsme se mohli potkat 😀 zvláště jestli se zde nenachází nádherná slečna, se kterou jsme se potkali v solné sauně kolem 13h 😁😉
Chodíme do Saunie na Černém mostě, většinou v sobotu dopoledne. Já občas sama zajdu do sauny na Šutce. Sauna je pro nás hlavně relax a místo, kde můžeme vypnout. Moc si nedovedu představit jít do sauny s někým na pokec. Pokud to tedy není jen zástupný výraz pro okukování :-) Nemám ráda, když v sauně někdo mluví, dost to ruší to "vypnutí". I když třeba jen šeptá. V odpočívárnách by taky měl být klid, takže zbývá jen bar...? Co se týče dovádění v sauně, tak to jistě možné je, občas něco podnikneme, ale jen když jsme v sauně nebo páře sami. U ostatních toho moc nevidím, protože jsem bez brýlí slepá jako patrona a možná jsem za to ráda Někdo si možná myslí, že na něj zírám a já si přitom vidím sotva na špičky Saunování zdar!
Přesně sauna typu SAUNIA, INFINITY atd.. je místo pro nejen pro fyzické, ale i duševní relax. Lidi, kteří tam přijdou a začnou tam kecat jak v MHD nevědí, jak se chovat. A jestli si myslí, že šepot nevadí, vadí. Ono i to šeptání je v tichu slyšet. Jestli tam chodí někdo očumovat, ok, ale ať u toho nekecá s ostatními. A v takových typech sauny se nedějí příběhy ala Freevideo.
Přesně tak. Já byl minule ve Dvorcích a tam se chlapi bavili jako v hospodě. A ještě se cítili uražený když se je nějaká slečna napomenula. A také se rád podívám na hezkou ženskou ale očumovat s otevřenou pusou je fakt hrozný.
Chodím do Saunie na Čerňáku každou neděli, někdy i v týdnu a z 90% tam lidi sedí zabalení jak na Sibiři, jen aby náhodou něco neukázali...
Když už je tam nějaká slečna nahá a kouknu na ni, tak se hned stydlivě otočí...
Zatím se mi nestalo, že by nějaká slečna něco naznačovala, či se dokonce koukla do rozkroku.
Abych to shrnul a kdyžtak mě opravte, nejvíce zábavy je v Lublaňské? Co se tam tedy děje? Uspokojování mrzí partnery za zraky dalších lidí?
Jinak k ty saunii CČM, včera jsem byl, byla tak taková pěkná slečna v páře před kterou jsem si ho postavil, chvilku koukala pak přišel jeji starej tak ho zastavila ve dveřích a šli jinam a pak tak byla taková matka s dcerkou kdy dcerka docela stydlivá ale mamina koukala hladové... Bohužel před dcerkou byly asi zabrany...
Lublanská je podle mě smysluplná sauna. Problém je, že dlouhá otevírací doba denně rozptýlí počet návštěvníků. Kdyby víc platilo chodí se v tu a tu dobu, víc návštěvníků by to bavilo přijít znovu. Jsem bi a zkusil jsem g saunu. Tam přijde halda kluků a chlapů v určitý den užít si.
Ze zvedavosti bych se do te Lublanske zasel podivat. Ale bajim se, ze tam bude jen banda zpocenych nadrzenych chlapu a po chvili to bude bavit uz jen ty nejteplejsi z nas. Coz ja rozhodne nebudu. Muzete nekdo me obavy rozptylit. Dekuji.
Sauny v Praze
Do jaké chodíte?
Jaké teda máte tipy, kam chodíte a co se vám tam nejbláznivějšího stalo?
Ahojky
.
.
Hmmm, 30 znaků
Saunia cernak?
Když už je tam nějaká slečna nahá a kouknu na ni, tak se hned stydlivě otočí...
Zatím se mi nestalo, že by nějaká slečna něco naznačovala, či se dokonce koukla do rozkroku.
Jinak k ty saunii CČM, včera jsem byl, byla tak taková pěkná slečna v páře před kterou jsem si ho postavil, chvilku koukala pak přišel jeji starej tak ho zastavila ve dveřích a šli jinam a pak tak byla taková matka s dcerkou kdy dcerka docela stydlivá ale mamina koukala hladové... Bohužel před dcerkou byly asi zabrany...
Máte někdo nějaké další zkušenosti ze saunie CCM?
Příště zajděte do Stepu nebu dejte echo:))