Čau, popsal by jste mi někdo kde přesně je ten lesík u Budikovic nebo Velký Bor? Dnes jedeme s přítelkyní směr Třebíč a chtěli by jsme si někde po cestě zašukat.
Tukalka007 Alespoň je vidět jaký jsi primitiv který nedělá nic jiného než že přemýšlí ptákem a každého jen sleduje,to bych ještě pochopil ale proč máš potřebu to furt ventilovat tady,kort když to evidentně nikoho nezajímá na to asi nepřijdu.🤔
Opravdu už k Boru ani lesíku nejezdí žádný páry? Přijde mi že se tam z toho stalo parkoviště buz...iku.. kluciiii hoňte si je doma a lesík a Bor nechte párům tak jak to bývalo. Díky a pěkný léto.
Kdyby se někdo ráno kolem půl páté nudil, může mě v lesíku pristhnout nahého, nebo na silnici. Chtěl bych zakleknout a nechat si dát na holou. Možno semeno,piss na obličej. já 53 let.
Dnes rano u boru krásná akce s mím novím subíkem. byl přivázan u stromu a jeden z vás ho osukal. sice kcvičel, ale mě to vzrušilo. chtěl by někdo něco podobného? můj čubím homer simpsonI
Nějaký pár, co mi předvede sex u rybníka Velký Bor u Trnavy okr. Třebíč na státní? Já jako divák stačí pokynout rukou, přidám se na projíždění prdelek a kundiček. Nebo chcete oba svázat?
Jsem z okolí Třebíče jestli má nějaká žena, slečna, nebo pár zájem přizvat pozorovatele tak prosím o soukromou zprávu, rád bych to vyzkoušel nějak se domluvíme.
Dnrs 16 hodina, kdosi byl v budce na wc aale tak malý péro jsem neviděl, de fakto jen žalud, abi nenašel odvahu ho tam vložit......jen si honil v sedě......
Tukalka je vážně hloupej člověk,pořád píše píčoviny a ted teda s kamerama jsi se vytáhl,nejspíš iq houpacího koně,proč se tu tak ztrapnuješ nechápu,vždyt to čte tolik lidí.
tukalka007 Hele tukane,chci se tě zeptat proč ty krávoviny sem furt vypisuješ jak jsi kouřil komu jak komu stojí atd.jsi v pubertě nebo máš jen nízké iq?já bych typl že B je zprávně,ted budu čekat sprchu sprostáren tak do mě.
dnes to byl frmol od 11 do 12 plno , kdo tam byl????ten první ocas ten byl uslintanej ten sem nechtěl, druhý byl menší žalud ale honil jsem mu, byl zase dlouhý
kdo to byl?,?
V sobotu pojedu k velkému boru budu tam tak od 10 dopoledne do 14 h kdo chce vyhonit vykouřit či si zaprcat do prdelky ať se staví nebo jen předvedu masturbaci
Nějaký pár v neděli okolo Třebíče v přírodě? Rádi bychom s kamarádkou k sobě někoho přizvali. Pouze vážně žádní honiči!!!!! Pokud máte zájem napiš vzkaz a domluvíme se.
Nějak teď přemýšlím kam se vytratilo to kouzlo těchto míst. Po 3 návštěvách v letošním roce sem zjistil ze se to změnilo. Třeba lesík tam se chodilo pozorovat páry a popravdě řeknu že sem jich tam už viděl X. Ale teď když přijedete k lesíku tak jsou všichni zajetí přímo v něm nebo u něj protože nikdo neudělá pár kroků od cesty pěšky.. stoji u svých aut a honí si ho. Co tohle má za smysl? Když sem musel projít okolo auta kde stal pan s pérem v ruce tak se samým strachem sklidil do auta.. takže vlastně nechápu co tam ty lidi jezdí dělat? Jestli čeká na pár. Tak ať si nechá auto u cesty protože tam nikdo nepojede když uvidí že tam někdo už je. A jestli čeká na muze tak nechápu tu plachet a úprk do auta. nevim ale pro mě tyhle 2 místa úplně stratili to kouzlo co kdysi měli.
vcera u boru super par rusalka
kteri to tu pekne rozjeli a pekne si uzili
ona krasne kourila ho ,hluboko a on ji potom zato krasne osukal zezadu a nakonec ho vykourila do konce. ja prednima honil a strikal jsemjak kanec,pekne do dalky velke cakance uzasne super😆
Dnes u Boru paráda.Vzadu na dece ležel pár a mazlil se když jsem se přibližoval paní začala pána kouřit.Nevadil jsem jim tak jsem mohl přijít blíž,po chvilce dívání mi paní podala kondom abych si jej nasadil potom mě začala kouřit. Střídavě kouřila mě a pána.tímto děkuji páru za krásné odpoledne.
Zdirec nad doubravou dojedes rad budu tva devka bud v aute nebo venku me muzes myt jakkoliv a poradne opichat hluboko do krku a tvrde do analu ... klidne vic bi samcu na me
Tak dnes jsem byl v lese u Budikovic asi hodinu a nikde nikdo škoda tak jsem si musel vyhonit sám, zítra tam ale jedu znovu kolem 10:00 tak by se někdo mohl přidat
někdo do lesíku u Budikovic?? chystám se tam poprvé takže bych potřeboval nějaké instrukce kde a jak se tam jede... prosím za odměnu vykouřím a polykám
Zdravíme Vás neustále nas kontaktujete s žádostí o schůzku a sex se mnou.Rozhodli jsme se že Vám to dnes umožníme (ne zítra nebo někdy jindy).Po 19 hodině přijedeme k Boru nestojíme o honiče šmíráky atd. Ty musíš být vyholen mít kondom souhlasit s tím že můj přítel bude vše fotit a natáčet,galerie bude zveřejněna zde na Amateri.cz ,takže jestli máš strach že tě pozná tvoje přítelkyně manželka tak nás prosím neobtěžuj svojí přítomností. Eva
Ahoj,souhlas s vámi, jsou tu hrozni dementi,a co se týká toho sexu v přírodě s někým tak se musíte domluvit s určitým jedincem přes správy po tel. a ne na foru, to je vždycky špatně,ahoj.
Ahojky tak jsem dnes od pul 3 do 4 byla u velkeho boru ti co slibovali samozrejme nedojeli tak jsem jela do lesa u budikovic byla jsem tam do 5 a jen se tam ukazali tri auta a odjeli nechala jsem tam na strome tanga modre
Dneska jsem měl chuť na hoňku tak trošku na "úchyla". Byl jsem v tom lesíku u Budíkovic a okolo toho rybníku. Probíhala tam akcička v tmavým fordu, ale nějak jsem neposbíral odvahu. Pokud jsem udělal kazišuka, tak se omlouvám a pokud ty světla měli být nějaký znamení tak se omlouvám taky :D
Nakonec jsem skončil celej nahej zpátky v lese, asi hoďku jsem čekal a užíval si. Nikdo se neobjevil, tak jsem se hezky vystříkal a jel pryč.
Zítra se u Boru k večeru (kolem šesté) zastavím na večerní nahý koupání, tak pokud by někdo šel taky, tak v pohodě zanahotíme, pokecáme. Páry, kluci, prostě kdokoli normální... V intencích tohoto fóra
Ahojte :) není tu mezi námi ten mladý páreček, co si to včera v odpoledních hodinách rozdával za zahrádkama u lesíka v Třebíči (49.2282383N, 15.9013564E - zhruba tyto souřadnice :P) ???? Byla na vás krásná podívaná a parádně jste si to užívali, jen my neměli odvahu jít blíže a oslovit vás, ale po chvíli koukání a naladění jsme si to také krásně užili :) Pokud tu jste, ozvěte se, moc rádi se seznámíme. :)
Ahoj :) Tak děkujeme za chválu, my vás po chvíli také zaregistrovali, ale to už jste si užívali i vy a byla to také krásná podívaná ;) ... Pokud budete chtít, moc rádi se domluvíme, často jezdíme do přírody... :)
Jen jste nemuseli psát ty souřadnice, bylo to celkem klidné místo a okolí Trnavy a tak dále nenavštěvujeme, jelikož tam je samý ubožák honič a my by jsme rádi také pár, jako jste vy. :P Případně i jiný fajn pár pokud je tu z okolí... ;)
Napište do vzkazu a něco vymyslíme, místeček máme ještě spoustu... Pěkný den :-*
Ahoj na moji obranu. Nemam nic společného s nickem kamilka. Je pravda ze sem vas kdysi potkal u rybnika ale od te doby sem vas nevidel. Ale rad se s vami klidne domluvim.
Třebíč a okolí
šmirovani v přírodě...
(upraveno)
???
Nejlépe někde u vody ?
A jsou to jiná místa :)
...................
........,............................................
Ahoj , to je v pořádku , také jsem to zkoušel ve vyhledávači a byl jsem někde u Kvildy na Šumavě 😉
bude chtít někdo vyhulit????
nerozumým , co je tam ted?
kdo to byl?,?
Ahoj para 35.36 trebic.........
bude někdo v pondělí , v 11:00 tam budu a vykouřím tě,
kteri to tu pekne rozjeli a pekne si uzili
ona krasne kourila ho ,hluboko a on ji potom zato krasne osukal zezadu a nakonec ho vykourila do konce. ja prednima honil a strikal jsemjak kanec,pekne do dalky velke cakance uzasne super😆
diky za info
🤔
Udelam ze sebe devku
Díky za případné info.
Dejte vědět priste,......................
pridam se i k paru
Jedu z práce a určo si zajedu ponahotit.
Nakonec jsem skončil celej nahej zpátky v lese, asi hoďku jsem čekal a užíval si. Nikdo se neobjevil, tak jsem se hezky vystříkal a jel pryč.
Jen jste nemuseli psát ty souřadnice, bylo to celkem klidné místo a okolí Trnavy a tak dále nenavštěvujeme, jelikož tam je samý ubožák honič a my by jsme rádi také pár, jako jste vy. :P Případně i jiný fajn pár pokud je tu z okolí... ;)
Napište do vzkazu a něco vymyslíme, místeček máme ještě spoustu... Pěkný den :-*