sex a baculky

Sigi38

tak koho to laka a treba jeste nezkusil ??? a nebo zazil a nechce uz nic jineho.....
Příspěvek byl uživatelem smazán.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Pobavilo 😃
Další znaky
Tlustý baby mají vytahanou kundu… je to o ničem
Tvl tak jako to ty píšeš všude, tak já ti budu všude psát, že nesmíš všechny soudit podle svý mámy...
Jasně, a tlusti muži maji malého dařbujana.
To nemusí a není vůbec být pravda 😃
Tlustý nejsem, jen trochu výrazný. S polštářkem lásky ❤️❤️😇😃
Aha *3* trefa - tady nikdo nepsal, že jsi tlusty.
Trefa je že skutečně sem...😁😁😁
Sorry *11* moje hlášky nepatřily tobě ale TomBrňák

áááá… 180/84 neni tlustý *19*
Myslíš jako když prcáš kýbl s teplou vodou ?.😃😃
Tak já občas šukám 115 kg baculku :) sex je dobrý , ale samozřejmě se to nevyrovná hubenější :) já třeba nemám rád polohu na koníčka , protože přes její břicho nevidím skoro žádný pohyb jak na mě nasedá :) ale tím to nemyslím špatně :)
Baculky jsou nejlepší měl jsem a mám nejkrásnější sukani 😘
tvl, to je zase inteligentní hláška *3* ještě nám napiš kolik jsi toho v životě našukal, tělesa ustředniho topeni a ovce nepočitej
Tak ona je baculka a baculka :-) Zatím jsem tedy nezkoušel, ale někdy si říkám , že některé jsou celkem hezké...
Tak mam uz neco za sebou a dle mych zkusenosti...jsou baculky nudne, pomale, nerady experimentuji...stihlejsi holky jasne vedou....
Souhlas, hory sádla, co se eufemisticky nazývají baculkami, jsou pro mně taky nemrdatelné.
Nemám přímo baculku, ale co má bříško a větší poprsí.
V minulosti jsem měl několikrát těhulku, a dost mě to vzrušuje. A taková pěkně kulatá mi to hodně připomíná...
Úplnou baculku jsem asi ještě neměl. Ale přijde mi, že to, zda má žena nějaké to kilo navíc, není tak podstatný. Důležitý jsou jiné věci a to, zda si chlap najde něco, co ho na ženě vzrušuje a pak, zda si sednou a dokážou si to užít. Není nic horšího než pěkná ženská, která nechce, nebo chce, ale je to nuda, nebo chce, ale dělá, že nechce, bo má mindrák, nebo chce, ale stydí se a neumí se uvolnit. Takže pokud je žena spokojena sama se sebou a nemá v posteli hovado a burana, uvolní se a dokáže si to užít, pak je vcelku jedno, kolik má kilo - pokud to tedy není nějaký úplný extrém.
Já tedy baculky ani náhodou. Jedině na pokec, to ano, sex s nimi však v žádném případě. Ale pokud se to někomu líbí, proč ne, ať si to užije!
Zkusil a neni lepsi! Moje zena bohuzel zacla blbnout s anorexii, takze je z ni polovina (na 176cm mela, kdyz jsme se dali hohromady, 70kg, ale nejvice ji sluselo 80-90kg, ted ma tak sotva 47kg :-( ). Da to hodne pramahani na ni vubec sahnout, sex hruza a jen z urcite povinnosti. Nezbylo mi tedy nic jineho, nez si najit mlienku, samozrejme baculku a bylo to uzasne. Doslova jsem omladl ;-) bohuzel prilis daleko, takze to skoncilo. Hledam tedy dal, lec spise marne :-(
Ty jo, to fakt není sranda. Asi bych ji na tvém místě raději hlídal, jestli nemá problém. Měl jsem kamarádku, která měla anorexii a dost šílený. Byla ráda, že to přežila a dneska je z ní zase normální, trochu oplácaná holka.
Dekuji za podporu ;-)
A souhlasim, ze je to smutne...
Tak nevím, ale tvá žena potřebuje pomoc a nechat jí v tom a užívat si s někým jiným je dost bezcitné.
Asi by jsi to měl vědět, někdo ti to musel říct.
Kdyz pomoc odmita a vsechy okolo prsvedcuje, ze ji nepotrebuje, nelze jinak....
176 cm a 47 kilo? to jako vážně? to musí být kostlivec.zahrává si se zdravím
Jo bohuzel ano. Vypada jak zidovka z koncentraku :-( . Prekvapive ji i menstruace vydrzela docela dlouho O:-) ze zdravim si rozhodne zahrava, ale dokud si to sama nepripusti je to neresitelne.....
zkusil a bylo to pořádný a nezapomenutelné :)
Teda vlákno staré patnáct let, bych tu čekal tučnou účast. ;) :D Ale beze srandy, nevím proč je tohle v sekci s problémy... Jako malému se mi hubené zdály IN, no a sexuálními zkušenosti obrátily můj postoj. Baculky je za co vzít, pánve se u sexu tolik neomlátí, prsa větší - tím pro mě lepší (bonus je předpoklad že dotyčná umí vařit a není tak nervní jako ty o hladu na dietě). Možná za to můžou i moje zkušenosti s hubenými ... ehm prkny, co si myslely že se u sexu nemusí snažit. Zatímco baculky byly tak nějak správně akční a bezproblémové.
Baculky jsou nejlepší. Jak v sexu tak i v reálném životě.
Kakashi95
Kakashi95 před 5 roky
Uzasny!! Proste ta kulatost, hebkost, plnost nema chybu. Mas pekne plne ruce. Mas co poplacat. Proste super! Doma mam 160/90 a uzasny! Laka mne takova 69+, ale to je tajny sen..
A Ten pocit, když přede mnou stojí lehce predklonena, tlačí mi kulatou prdelku do klína, já mám plné dlaně jejich nalitych prsou či roztomilého bříška...
Co na těch hromadách sádla vidíte tak atraktivní?
Ono to všechno chce "přiměřeně". Jak ti ženská začne připomínat lokomotivu tak to chce přepřáhnout. Moje stará je zatím ještě drezína, ale stejně nevím co bych dělal kdyby nabrala na výkonu. Já jsem už taky starý vagon, tak aby nepřepřáhla ona a jsem nezůstal stát na širé trati.
Já jel na 130kg, 105kg a zákonitou mám 73kg luxus ty maciny
Já jsem měl to štěstí a možnost mít sex s baculkami několikrát , jedna byla o hodně starší ,což mám rád a mohla mít tak 140 kg ale já jsem se nezalekl a pěkně jsme si užili.Kdo nezažil nepochopí.Můj kamarád má slabost pro bacule a vyloženě je vyhledává..
Jednou jsem sukal holku 185 90kg a luxus tak nevim no...prsa 3ky
Tak muj nazor je ten,ze nejkrasnejsi zeny jsou baculinecky!!!Krasne objimat,hladinkat a pak lizat uplne vsude!!!Nezlobte se na muj nazor.
pacia sa ti baculky. prid k nam...
Ešte som nikdy nemal baculku, ale určite to hodlám zmeniť. Lebo ma velmi vzrušujú ženy plnších tvarov. Ak by mala nejaká záujem nech napíše.
já jsem taky ale v sexu jsem divoška a milenec je vždy spokojen
moc prej je píchá kostma,vypadá jako kdyby právě přišel z dachau.
to víš že 120kilo nemám tlustochu a taky by tě měla některá žena kopnout do prdele ty hnusná bedno kytu kdybys měl aspon 2m výšku ale těch tvých160 cm zakrslíku ty musíš být správně hnusnej
Ja som mlady stihly ale velmi sa mi pacia baculky.a rad by som skusil cez Webku alebo aj real.ozvi sa
baculky...to je fenomém dneška...mnoho chlapu si mysli,že perfektní sex najdou u silikonove 50kg krasky s plochým bříškem,jako z nejakeho časopisu...opak je pravdou,nechci se chvástat,to v žádném případě,ale ža život uz jsem vyzkoušel asi 50sex.partnerek a můžu s klidem říci,že baculky byly až na 1 bezkonkurenčně nejlepší!!!můžu vřele doporučit!!!!!
Já jsem také zažil vztah s baculkou a bylo to super. Ona měřila 170 cm a vážila 90 kg. Prostě krásná žena. A já v tom vztahu lítal až po uši. Nic lepšího jsem snad ještě nezažil. Sice se kvůli věkové nerovnosti rozpadl. Bylo jí o 11 let více. Fakt krása. Baculky forever Pepa
Jsem taky baculka.Mám zde i své galerie.S manželem máme rádi milování ve trojici.Manželje velmi tolerantní k mému temperamentu a mohla bych mít i samotného přítele.Většinou narazímenamuže,který je dlouho sám a pak to dle toho vypadá.Nebo velikost M....Já mám moc ráda když ne velký,tak alespo silný úd a dlouhé milování.Pokud by se našel takový muž na Ostravsku.Najde v nás dlouhodobé přátele.
ahojky jeden by tady byl je mi 29let.nějaké fotečky mám v profilu tak pokud by byl zájem ozvěte se ahoj
Zažil jsem i ja a byl jsem nadmiru spokojen, nemluve o poprsi c.5. Rád zoopakuji, i když při mojí váze 60 Kg se mi příležitost tak často nenaskytne. Super sexíček...
krásně se to čte...od všech...já sama jsem bacule a na nedostatek zájmu si stěžovat nemohu.... doufám, že ze mě anorektička nikdy nebude..:-)
caukiii...jj kdyz to tak tady ctu,musim souhlasit,i ja uz bych jinou nechtel nez baculku,to je mazlenicko s takovym baculatym telickem a kdyz je co mazlit...
Jasně,zažila jsem to a bylo to super!Nádherně jsme si to užily a doufám,že si to ještě někdy s nějakou takovou sympatickou kočičkou vychutnám.
wau,no nekecej ??? :-))) to zni moc hezky
Zažil jsem a moc se mi to líbilo. Pokud se naskytne situace, neváhal bych opakovat.
tak pokud chces ozvi,jsem tu :-))))
Skoda, zes tak daleko :-(
Bral bych Te hned ;-)