Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Group
Purpose of search:
friendship
sex
talking
photo shooting

Personal information

Sex:
Sexual orientation: hetero hetero
Marital status: married married
Eye colour: brown brown
Hair colour: brown brown
Height: 190 cm 177 cm
Weight: 100 kg 68 kg

Dating Ads (2)

Gang Bang Praha Michle

Erotic services
Czech Republic Hlavní město Praha

Ahoj pánové zveme vás na šukací akci dne 21.5 v 19 h našich dvou sexi nadržených milf holek v diskrétním soukromí v Praze poblíž plynárny Michle, vstup poŕad 2000 kč za sex s obouma nebo jednou žen seriózní zajemci píšte do sz nebo volejte na kontakt v profilu nebo whatsapp , holky mají radi klasiku lizani stříkání do kundiček kam koli po těle.. holky nedělají anální sex ,manželka i kámoška jsou zdravé po pravidelných prohlídkách. Fota obou žen jsou i v galeriích nebo pošleme na vyžádání seriózním zájemcúm, a vás ostatní co nemáte předem v úmyslu v reálu prijít lhát tahat fota a bohužel je vás bohužel většina, nás neobtěžujte ,,další akci plánujeme pak po dovolené červnu v dalším inzerátu.

Sex hobbies and interests

deepthroating
oral sex
sex in public
sexy lingerie
nylons
group sex
sperm
swingers
sneaking
high heels
fingering

Personal description

Ahoj pánové, jsme manželský pár středního věku a poskytujeme sex za peníze ve volných chvílích ,oba máme svá zaměstnání a vše co nabízíme je po pracovní době ne od rána do večera dle směn manželky /Vše krásné a příjemné něco stojí a placený sex je jen pro ty, co vědí co chtějí o to opravdu stojí ./ jsme oba pohodáři a klientům nabízíme pohodu klid uvolnění v diskrétním prostředí v našem bytě. Jsme oba 100 procent zdraví a manželka chodí pravidelne na testy krve. Máme rádi sex bez a od klientů vyžadujeme v sexu bez 100 procentní zdravotní stav. Real sex my manželé a klient 2000kč sex bez jen solo i samostatne, klient a moje manželka.
Orál sex do konce i s polykáním - 1000kč. Sex s ochranou 1500kč
Sex bez 2000kč pokud jsi zdravej.

Pořádáme i sex ve vice lidech s manželem a s naší kamarádkou. Sex ve 4 - ja, manžel, kamaradka a klient za 4000. Pořádáme i gangbangy 5-10 mužů cca obě děvčata nedělají ANÁL sex a nic stim spojené , o akci informujeme dopředu v inzerátu. Vstupné je 2000 korun.

Sex pouze u nás v soukromí Praha 10, eskort neděláme

Telefonní číslo na nás je pod osobním popiskem.

Contacts

Phone number:
+420774387902