Susret s parom

May 20, 2024 · 173 views ZgCity

Pozdrav svima,

Želim podjeliti svoje iskustvo s parom.

Nakon dugog i uzaludnog vremena počeo sam se dopisivati s jednim parom ovdje na stranici. Dopisivali smo se jako dugo (par mjeseci). Doslovno smo pričali o svemu i svakom detalju. Nisam bio siguran da ćemo se ikad naći, ali bilo mi je baš drago se čuti s njima.

Jedan dan mi dolazi poruka od muža i pita me jesi li možda za kavu? Ja sam naravno pristao bez razmišljanja i pitao sam gdje bi se mogli naći. Poslao mi je svoju adresu i ja sam se zaputio k njima. U tom trenutku su mi prolazile svakakve misli kroz glavu jer nisam znao što bi mogao očekivati, no nekako me želja i dalje gonila. Kad sam došao kod njih dočekali su me baš friendly. BIlo mi je super, smijali smo se, pričali o svemu kao da se znamo 100 godina. U jednom trenutku mi je prišao njen muž (za ovu priču ćemo ga nazvati Matej) i rekao htio bi vas 2 slikati tako da joj ti držiš grudi. Malo sam ostao u šoku (bilo mi je prvo iskustvo) i rekao sam ok. U sebi sam naravno gorio da joj primim ogromne grudi koje su mi jedva stale u dlan. Vidilo se da je i meni i njoj bilo malo neugodno, ali u tom trenutku osjetio sam kako mi se približava s guzom prema meni. No u tom trenutku smo stali i nastavili s kavom. Popio sam kavu i krenuo prema doma. Dok sam se vozio prema doma, čuli smo se još preko poruka i njen muž mi je poslao privatnu poruku gdje mi je rekao da sam joj se jako svidio te da bi se volila ponovo srest samnom. Moj ishriteni odgovor je bio "ništa vidimo se navečer!" u polu smijehu misleći da će mi reći ma budemo drugi put. Dok sam se nastavio voziti dalje prema doma dolazi mi poruka u naš zajednički chat od nje (za ovu priču reći ćemo da se zove Petra) gdje je pitala zar ćeš stvarno doći večeras? Ja u potpunom šoku odgovaram na tu poruku i kažem samo ako vi želite. Dobio sam potvrdi odgovor od oboje.

Dolazim navečer opet kod njih. Sjednem se opet mi u dnevni boravak i pijemo kavu te izađemo van zapaliti. Ona je bila samo u ogrtaču jer se taman otuširala. Skužio sam kako ispod ogrtača doslovno nije ništa bilo. Prišao sam joj bliže i počeo je dirati za grudi. Nisam mogao odoljeti :P Vidio sam na njoj osmjeh te sam samo nastavio. U tom trenutku se Matej priključio i počeo je ljubiti. Znao sam da tu odmah kreće akcija međutim nisam znao kako šta. Odlučio sam go with flow. Prije nego što sam se snašao nalazimo se u hodniku, Petra je u sendviću između nas 2. Hvala nas za kitu, čvrsto, a mi nju di stignemo. Ljubi se samnom, pa sa Matejom, pa opet samnom. Klekne na pod i krene nam pušiti. Ja sam se u tom trenutku totalno opustio. Nakon par minuta se ustala, držala nas za kite i odvukla na trosjed. Legla se na leda, i nastavila Mateju pušit. Ja sam joj raširio bedra, počeo je ljubiti po bedrima prema pici. Kako sam se lagano spuštao, tako da sam primjetio da je postala sve glasnija. Ljubio sam je prvo po usnama i lizao, pa sve u krug prema klitorisu. Ona je bila već jako mokra, samo me je primila za kosu i prislonila još jače prema sebi. Ja sam se igrao sa klitorisom dok sam ju prstenjačio. Njen stisak je bio sve jači, a ja sve brži. U tom trenutku se me zaustavila, da brzo ne svrši. Prislonio sam svoju kitu na njezinu picu i trljao sam s glavicem po klitorisu. Polako sam joj stavljao unutra. Nisam mogao vjerovati koliko sam u tom trenutku bio opušten. Petra i Matej su uživali, a ja sam bio u transu. Okrenula se u dogy i ja nisam mogao odoljeti je ne spankam po njezinoj velikoj guzi. Zgrabio sam ju čvsto i počeo nabijati na sebe.

Zamjenili smo se. Matej je bio iza, ja sam bio naprijed. Morao sam uzeti zraka. Ona je počela ga drkati i gledat me u oči. Njezine oči su bile toliko predivne i napaljujuće da sam skoro svršio. Moramo sam se koncentrirati, ali ona je to primjetila pa me počela provocirati. Ljubila me po vratu i po usnama. Njezin poljubac je bio vlažan i umjeren, zna što radi! Matej je htio taman predložiti DP no ja se nisam mogao suzdržati više. Počeo sam svršavati, a ona je brzo stavila moju kitu u usta, da ne promaši niti jednu kapljicu sperme. Meni je bilo toliko žao što sam brzo svršio, ali jednostavno nisam mogao kontrolirati više, no nju je to napalilo još više pa je i ona krenula svršavati, a i samim time i Matej. Ostali smo ležati svo troje i počeli se maziti. Svi smo dolazili do zraka. Nakraju sam morao ići nazad. Dogovorili smo se za ponovan susret :)