Překvapení (3)

May 12, 2024 · 364 views Trickie81

Po vzrušujícím večeru v práci se Martině spalo jak v bavlnce. I když ráno se jí těžce vstávalo. Když si pak sedala ke svému počítači, hned si vybavila události předchozího večera a polilo ji příjemné horko, nával vzrušení a vlhlost v kundičce. Místo zapnutého monitoru chvíli viděla jen sebe sama nahou na stole s Tomášovým ptákem v sobě. 

Z myšlenek ji ale záhy vytrhli kolegové, práce se valila ze všech stran a na snění nebylo kdy.

Uběhlo pár dní.
Dodělala vše, co ten den potřebovala, chtěla dokonce odejít o něco dřív, protože měla napracováno, ale přišel jí email, že důležitý klient požaduje doplňkové služby na jednom projektu a ona bohužel byla expert, který k tomu musel dát základní vstup a rozpracovat strategii, na které pak budou dělat ostatní. S šéfem se domluvila, že to nachystá hned a že si na oplátku vezme náhradní volno druhý den. 

Domů napsala, že to opět bude v práci na dýl, ať na ni Tomáš nečeká. Pokud je unavený, ať si jde lehnout, že mu to vynahradí další den.
Skočila si k Indům přes ulici pro lehkou večeři a pak se zabrala do práce. Opět byla dávno sama v opuštěné kanceláři, když ji vyděsil ženský hlas:

"Dobrý večer. Ještě pracujete? Tak já vás tu nebudu rušit a začnu vedle." 
Štíhlá žena s velkýma hnědýma očima, asi kolem 40, dle všeho uklízečka. 
"Ne, to je v pohodě už budu končit, za minutku jdu domů. Klidně můžete být tady a dělejte co potřebujete, mě to neruší."

Žena poděkovala a začala utírat vedlejší stoly a sbírat zapomenuté špinavé nádobí, po chvilce se ale zarazila a zadívala se na Martinu.
"Potřebujete něco?" 
"Nic, jen..., " přistoupila o krok blíž a položila nádobí na skříňku vedle, "dneska jste sama?"
Martina nechápala dotaz, což bylo evidentní z jejího výrazu. 
"No víte, minuly týden, přišla jsem touhle dobou a no, vy,... vy a ten pán jste, ehmm, no jak bych to ..." 

Žena zrudla. Obě dvě zrudly rozpaky.
"Já vás viděla, stála jsem u dveří a... nešlo odejít."
Ješiš to je ostuda, Martina schovala obličej do dlaní. Pak se zhrozila a vyskočila ze židle. 
"Neřekla jste o nás nikomu, že ne? To by byl průšvih!"
"Nebojte. Neřekla," udělala krok směrem k Martině, "nemohla jsem ale odejít. Dívala jsem se na vás celou dobu a pak se shovala na recepci, než jste odešli, " podívala se na ni těma velkýma očima na několik dlouhých vteřin než dodala: "Omlouvám se, jste krásná, stála jsem ve stínu chodby a sledovala vás..."

Martina měla pocit, že se studem propadne. Jak dlouho je sledovala, co všechno viděla? 
"Nešlo ani přeslechnout vaše představy. Přála bych si,... Chtěla bych....'" 
Popošla zas o kousek, a to už stála přímou u ní.
"Omluvte mě, možná se to nesluší, ale já musím..."
Otázku, co žena musí, Martina nestihla ani vysovit, uklízečka ji políbila, jemně přejela jazykem po rtech, požádala o vstup a ten jí byl dovolen. 

Martina si přišla jak ve snu.  Stála v kanceláři a úplně cizí žena jí líbala a opatrnými doteky hladila po těle. Musím být blázen, pomyslela si, strašně ji to vzrušovalo. Co když ale nejsou samy, co když někdo přijde, neuvidí je někdo? Paradoxně tyhle myšlenky vzrušení ještě víc stupňovaly.
Neodolala a sama jí položila ruce kolem pasu. V podbřišku cítila chvění, nechala se unášet okamžikem, polibky byly čím dál tím vášnivější i doteky. Přitiskly se k sobě. Žena jí zajela rukama pod tričko a pak se odtáhla a se vzrušeným pohledem se na Martinu podívala a tiše řekla "Smím?"
"Mhm," odsouhlasila to Martina skoro neznatelným kývnutím a také jí vklouzla dlaní pod triko. Přitom se jedna druhé dívaly do očí.
"Jsem Hanka,"
"Já Martina."

Žádné další slovo už nepadlo, Hanka jemně zatlačila Martinu ke stolu, která se na něj posadila. Tričko i podprsenka spadly na podlahu. Hanka ji začala líbat na bradavkách a dlaněmi přejížděla po zádech. Vzrušené vzdychání ji utvrzovalo v tom, že má pokračovat. Po chvilce přesunula ruku do klína.
Přejela prsty po napnuté látce, cítila přes ni horkost, přitlačila prsty o něco víc a začala ji třít, až to Martina nemohla déle vydržet. Rozepla si kalhoty, nadbytečný kus oblečení shodila na zem, stejně tak i kalhotky a posadila se zpátky na stůl.

Už zase seděla nahá na svém stole tentokrát, ale měla mezi nohama hlavu uklízečky Hanky, o které nevěděla nic víc než to jméno a to, že jí momentálně strašlivě vzrušuje.
Rozvírala jí kundičku prsty, vnikala dovnitř a sála jí poštěvák. Bylo to silnější než ona. Tekla jak pramen a během okamžiku dosáhla orgasmu.
Jenže to Hance nestačilo. Po několika okamžicích odpočinku a něžného hlazení začala znovu dráždit její kundičku, zevnitř i zvenku, nakonec se zaměřila na její bradavky, ústy i jednou rukou se jí dotýkala, mnula, laskala na prsou a prsty druhé ruky zůstávaly na kundičce, projížděly mezi pysky i dovnitř, kde nabíraly šťávu a roztíraly po poštěváčku.

Martina se celá chvěla, prsty se probírala v Hančiných dlouhých vlasech, pozorovala ji a dotýkala se jí na prsou přes tričko. Naznačila Hance, aby se oddálila a mohla ji svléknout, jak tričko tak podprsenku. Pak se k sobě přitiskly.
Hanka pokračovala v dokonalém tanci prstů v její kundičce, zatímco Martina jí opětovala aspoň dráždivé doteky na bradavkách. Bylo to neuvěřitelně intenzivní.
Orgasmus ji pohltil úplně celou. Zavřela oči a jen lapala po dechu. Hanka ho nechávala doznít svými něžnými doteky a Martina byla jak v sedmém nebi.

Když se vzpamatovala, hned se začala věnovat Hance. Přiměla ji, aby si svlékla zbytek oblečení a usadila ji do své židle. Bez otálení si před ni klekla, rozevřela ji jak lasturu a začala ji něžně lízat, pak přidala i prsty.

Nebyla s ženou poprvé, ale příliš zkušená taky nebyla. Sledovala, jak na její doteky Hanka reaguje, učila se s každým pohybem prstů a jazyka v její kundičce na co je víc či míň citlivá a jak ji může co nejlépe uspokojit a dovést k vrcholu.
Přes veškerou její snahu měla obavy, že neposkytuje Hance stejnou míru uspokojení, jako bylo dopřáno jí, i když Hanku dovedla k vyvrcholení.
"Snad jsem tě moc nezklamala," dodala poté, co se ve vzájemném objetí už jen něžně líbaly a hladily.

"Jak bys mohla," umlčela ji dlouhým polibkem Hanka. "Toužila jsem po tobě od chvíle, jak jsem vás minule spatřila, nemohla jsi mě zklamat." Pohladila ji po vlasech a sjela prsty na ňadro.

Smluvily se, že se znovu setkají. Opět v kanceláři, ve stejný čas. A tak uběhly dva dny a Martina byla od rána celá na trní, celý den myslela na setkání, které ji večer čeká.

Tentokrát se na Hanku připravila. Vzala si hezké prádlo, důkladně se oholila, navoněla a modlila se, aby někdo další náhodou nezůstal v kanceláři do pozdních hodin. Naštěstí ze zkušenosti věděla, že bývá jediná takhle dlouho do noci v práci, ale co kdyby.
Když se pak Hanka objevila ve dveřích, bylo vidět, že i ona se připravila: dlouhé vlasy měla tentokrát stažené do ohonu, byla výrazněji nalíčená a uplé oblečení podtrhovalo její ženské rysy - utlý pas, ploché bříško a dlouhé štíhlé nohy.

"Jsi nádherná," špitla Martina hned, jak oddálila ústa po prvním polibku.
Hanka poděkovala a pak ji chytla za ruku a táhla ji pryč z její kanceláře.

"Pojď, mám plán," a vedla ji chodbičkou až ke kanceláři ředitele. Vytáhla klíč, jako uklízečka měla k dispozici klíče od všech místností a odemkla. Než ale vtáhla Martinu dovnitř, ta se jí vyškubla.

"Počkej, hned jsem zpátky, něco jsem tam nechala," odběhla zpět ke svému stolu. Měla tam nachystanou láhev prosecca a dvě sklenky.
Když pak vešla za Hankou do místnosti, málem upustila sklenky z ruky. Hanka seděla mírně na boku, na velké kožené sedačce, jen v rudém krajkovém prádle a vypadala úchvatně.
"Budu se opakovat, ale jsi nádherná!"
Podala jí sklenku, nalila bublinky a pak si přiťukly na společný večer.
"Nechceš si taky odložit?"

Hanka ji přitáhla k sobě na sedačku a během líbání jí pomohla svléct se, u toho ji hladila po těle a pomáhala jí zbavit se oblečení. Byla evidentně starší a zkušenější a Martině to imponovalo. Opět nechala Hanku převzít iniciativu, položila se na záda a Hanka si lehla si na ni.

Střídavě ji líbala na ústa a na bradavkách, rukou zajela mezi jejich těla. Prsty nahmatala jemné chloupky a pak sjela níž. Kundička byla celá naběhlá a vlhká.
Martina se nechala hýčkat. Užívala si veškerou pozornost, které se jí dostávalo a jakmile začala Hanka sjíždět polibky přes prsa na bříško a stále níž, jenom zavřela oči a nechala ji, aby ji jazykem, rty a prsty vydráždila do úplného maxima.
Hanky kmitající prsty a ústa, přitisklá na poštěváčku, nedávaly příležitost k sebemenšímu oddechu. Během několikanásobného orgasmu byla Martina hodně hlučná, sténala bez zábran a měla pocit, že to nikdy neskončí.

Na oplátku se pak přemístila mezi Hančina stehna ona, aby totéž vzrušující potěšení poskytla jí. Začala ji lízat a třít, ale tentokrát už věděla lépe, kde je Hanka citlivá.
Všimla si, že má hodně ráda, když jí roztahuje kundičku do široka. Zaměřila se na to a pomalu, postupně, do ní začala dorážet třemi a pak i čtyřmi prsty.

Zvedla se nad Hanku a pozorovala její obličej, vzrušením červené tváře a jak slastně přivírá oči, když ji zatlačí na vstup celou rukou s prsty semknutými k sobě. Znovu a znovu.
Pak začala druhou rukou silně třít poštěvák, aby ji ještě víc uvolnila a aby bylo dost šťávy. Klečela mezi Hančinými stehny a sledovala tu krásnou ženu, jak se pod jejími doteky prohýbá, jak jí jde boky naproti, jak sténá a mne si bradavky mezi prsty, aby vystupňovala touhu na maximum, a tak tentokrát zabrala víc a vtlačila jí konečně celou ruku až do kundičky. Už tak hlasité sténání ještě zesílilo a zrychlil se jí dech.
"Jo, ošukej mě, silně,..."
Martina pumpovala rukou, kroužila s ní uvnitř a vnímala, jak jí Hanka křečovitě svírá v sobě. Druhou rukou dál dráždila poštěvák a když se Hanka v orgasmu propnula, ještě chvíli ji hladila zevnitř.

Když pak ležely vedle sebe, užívaly si vzájemnou blízkost, tulily se a šeptaly si něžná slova.
Nemohly se ale zdržet moc dlouho, Hanka měla pořád svoji práci v kanceláři a Martina potřebovala přijít nějak rozumně domů, aby to nebylo podezřelé.
Opět se smluvily se, že se spolu potkají za dva dny.

Martina přemýšlela jestli o tom má Tomáši říct, jestli má něco naznačit, co se odehrává večer v kanceláři. Nakonec ale usoudila, že by to nebylo úplně dobré vůči Hance a dokud si s ní o tom nepromluví nebude problém s mu nic říkat.
Doufala že i Hanka si nechá jejich tajemství pro sebe.