nasazené parohy 1

Apr 3, 2024 · 3,042 views mot17

Vše se u nás po vyjasnění změnilo. Žena chtěla abych kontaktoval svého Bi kamaráda. Ab nás přišel navštívit a pěkně vymrdal nás oba. Že ona ještě neviděla naživo jak chlap šoustá chlapa. A tak jsem mu zavolal a on že může přijet zitra dopoledne tak na dvě hoďky a když jsem mu řekl že ho chce i žena tak najednou mohl i déle.. Myjsme si po jejím vyvrcholení sedli k počítači a koukali na porno. Žena chtěla jen takové kde byli chlapi s velkým vybavením a slovně to komentovala. Mně se u toho ptáček znovu postavil a tak jsme skončili hned v posteli. A já ji šoustal,lítal jsem v její kundičce ale podařilo se mně poprvé ji šoustat dlouho a přivedl jsem ji k orgasmu poprvé při souloži co jsme spolu. Krásně si zakřičela,já do ní nastříkal a ona mně pak dovolila abych ji vylízal semeno z kundičky. A pak jsme usnuli. Vzbudili jsme se až ráno. Lezl jsem z postele a ona " kam jdeš. Jestli na záchod tak já půjdu s tebou. Podržím ti čuráčka ,moc mě to láká koukat jak močíš. A pak se podíváš ty. Nebo chceš abych se ti vymočila do pusy.To mě bude moc rajcovat." Já přitakal,že to chci do pusy a tak nejdřív držela mého ptáčka jak jsem močil a pak jsem si musel lehnout v koupelně na zem,ona si na mě čupla a nachcala mně do huby a já to s chutí spolykal. Pak vstala a " od koupelny odděláš dveře aby bylo vidět každého kdo bude na wc nebo ve sprše.. Žádné soukromí." Tak jsem vysadil dveře a odnesl do kůlny. Kamarád má přijít za dvě hoďky tak se ještě nasnídáme. Nachystal jsem snídani pro ženu i pro sebe. Snědli,vypili a sedli k počítači. Žena tam měla několik odpovědí na její inzerát a tak jim odepisovala. Pak řekla " až přijde ten tvůj kámoš,tak budeš fotit jak mě mrdá. Natočíš několik videí a já pak rozhodnu které dám na seznamku a které dám jen tak na internet. Představa,že u toho budou chlapi honit ptáky mě vzrušuje." Pak přišel kamarád.Žena ho uvítala nahá,v předsíni se musel svléknout i on aby prý viděla jestli to jeho péro je dostatečně velké. Byla pokojená a jemu řekla " budeš mě teď mrdat,budeš si hrát s mýma ceckama,budeš mě líbat a hlavně budeš stříkat až ti řeknu. Chci několik orgasmů. Potom vymrdáš tady manžela. Počítej s tím,že on nás bude natáčet,mě může i s obličejem a tvůj vynechá. Souhlas?" Kamarád souhlasil a tak si lehli na postel,mu už pták stál,žena byla mokrá a tak do ní zajel bez přípravy,ona jenom zavrněla blahem. Ležel na ní,mačkal jí cecky,líbal je i její pusu a přirážel. Já točil. Netrvalo to dlouho a začala křičet rozkoší. Ona si ho pak přetočila,že seděla ona na něm a mrdala si ho sama,tempem které chtěla ona. Cecky jí při tom lítaly nahoru dolů a ona mu poroučela aby ji po nich rukama pleskal.. On začal a ona hned začala křičet a házet sebou jak ji to vzrušilo ale mrdala dál až vrcholila znovu. To pak na něj lehla,oddychovala a po chvíli se překulila na záda " a teď vymrdej toho mýho . Pěkně mu ho narvi do prdele. Žádný ohledy,ať ho to hajzla třeba bolí. Budu to natáčet,neboj tvůj obličej vynechám.."
Já klekl na postel, kámoš si klekl za mě,já rukama roztáhl půlky a on do mě tím od kundy mokrým čurákem zajel. Bylo to lepší jak lubrikant. Trochu jsem to jeho velké péro cítil s bolestí ale prdel se rychle roztáhla a začalo se mně to líbit. Paní natáčela a tak po deseti minutách mu řekla aby se mně do prdele vystříkal. To on rád splnil,začal hekat a já ucítil tu jeho horkou lávu jak do mě teče. Vytáhl ho ven, žena pustila kameru,klekl za mně a začala mně tu prdel olizovat a on strčil mokrého ptáka mně do huby.. Olízal jsem ho,žena se přesunula k němu,vzala jeho čuráka do ruky a začala honit. " Dělej ,ať se ti postaví,chci ještě mrdat. A budu si tě mrdat sama." Pták se mu za chvíli postavil a ztvrdl,ona ho položila na postel a nasedla na něj a začala se pohybovat.Ona ho začala líbat na rty,zajížděla mu jazykem do pusy kterou ona měla od mého semene.To líbání bylo hodně dlouhé. Pak se nadzvedla a strčila mu do pusy cecek tak aby cucal bradavku a současně ho tím dusila. Když sebou začal házet a odtahovat ji aby se mohl nadechnout tak ona při tom vrcholila.A odtáhla se a kámoš lapal po dechu.
" Dáme si to ještě jednou.Neboj já tě neudusím,kdo by mě pak tak pěkně mrdal.Udělám se ještě jednou a pak ti ho vykouřím a semeno chci do pusy." A začala se znovu na něm pohybovat,líbat ho,on ji maíroval cecky. A po chvíli se to opakovalo,položila mu cecek na pusu,zrychlyla tempo,one sebou začal házet jak se nemohl nadechnout žena se rozkřičela. Sesedla z něho a přesunula svou hlavu k jeho čuráku a vrhla se na něj pusou i jednou rukou. Rukou pohybovala rychle,tahala kůžičku až ke kořenu a cucala a olizovala mu žaluda. Za chvíli začal sténat a škubat sebou a bylo jasné že stříká . Žena to sála vyloženě lačně,neunikla ani kapka.Já to samozřejmě všechno natáčel. Žena se pak natáhla vedle něho, on kouknul na hodinky a že už musí odejít,že si vzal v práci pár hodin volno. Ani se nešel osprchovat, oblikl se a odešel. Žena že si chvíli zdřímne a poslala mě vařit oběd.Tak jsem vytáhl polívku z mražáku a uvařil brambory a smažený sýr. Ona se vzbudila, vstala ,vzala půllitr a šla na záchod. Tam namočila do sklenice,donesla to do kuchyně. " Tak ted toho půlku vypiješ pěkně přede mnou a druhou půlku po jídle.Pak dáš dvě videa na můj profil a pár fotek jak tě ten kámoš mrdá do prdýlky. A já se pak podívám kdopak s nám ozval." Vypil jsem část těch chcánek,pojedli jsme a dopil jsem půllitr. A sedl k počítači a přehrál do jejího profilu dvě videa které chtěla. Bylo jí tam krásně vidět v celé její kráse jak šoustá a moje fotky jak mě mrdá chlap do prdýlky. Když jsem to tam vkládal bylo vidět že tam má několik odpovědí. Sedla si k tomu a jen to komentovala,hlavně ty fotky těch velkých ptáků. "Vidíš to sám,jaké krásně velké ptáky někteří chlapi mají . Už se těším jak je budu mít v kundičce." Odpověděl na nabídku tří třicetiletých kluků, dva chtěli šoustat jen ji a ten třetí byl gay,ten chce šoustat před ní mě. Popsali si a že přijdou dnes v pět hodin navečer.

Pokračování příště