Šibačka

Apr 1, 2024 · 1,661 views provokaterik

Zať s vnukom tu mali byť každú chvíľu, rýchlo ešte vyberala koláče z rúry, odkopávala omrvinky do kútov a takmer zabudla schovať fľašu prázdneho koňaku z dohľadu. Nemusí nikto vedieť, že starnúca rozvedená babka sa dnes posilnila aby jej bolo veselšie.

Zazvonil zvonček. Trochu sa zatackala, keď sa ponáhľala otvoriť.

"SIBI RIBI!" zakričal jej vnúčik, keď otvorila a na blúzku jej dopadla masa vody z jeho vedierka. Veselo ju pobúchal korbáčikom a potom odbehol do izby plnej knižiek, kde trávil skoro vždy svoj čas u babky.

Pozrela sa na svojho zaťa, ktorý sa urputne snažil odtrhnúť pohľad od jej mokrej blúzky, no nedarilo sa mu to. Zachichotala sa a išla do kuchyne po utierku.

"Prepáčte", vyjachtal zať a ponáhľal sa za ňou. Stále jej vykal, napriek jej protestom. Hnevalo ju to, no zároveň ju tá formalita vzrušovala.

Sledoval, ako si utiera hrudník a ona sledovala jeho. Poznala ten pohľad. Obišla ho a oprela sa o dvere, aby ich vnúčik neprekvapil. Zať stál len kúsok od nej, s pootvorenými ústami, bol to fešák, videla, že sa v ňom odohráva vnútorný boj. Nebola taká opitá, aby pomohla vyhrať temnej strane, ale trošku sa pohrať mohla.

Rozopla premočenú blúzu a začala si hladiť mokré prsia. Kývla pohľadom k jeho rozkroku. Pochopil. Prestal skrývať tvrdnúci vták a vytiahol ho von. Dívali sa na seba a ona jednou rukou skĺzla medzi stehná. Opretá o dvere sa prstovala a dívala sa pritom na zaťa. Začal si pomaličky honiť, oblizla sa.

Vedela, že by ju vedel kvalitne pretiahnuť, ale nemohla to dcére spraviť. Nie takto, kým je tu jej vnúčik, ak ju chute neopustia, zariadi si lepšie okolnosti. Nateraz jej úplne stačil pohľad na toho žrebca, ako stojí v jej kuchyni a robí si to na vlastnej sexy svokre. Spravila sa.

Videl to na nej, vzdychol, nevedel úplne ovládnuť svoj ston. A možno nechcel.

Opierajúc sa chrbtom o dvere sa zviezla na kolená a kývnutím hlavy naznačila aby prišiel bližšie. Opäť šikovne pochopil. Nastavila mu kozičky, stisla ich k sebe a on začal preháňať predkožku zúrivejšie, týčil sa nad ňou a svaly sa mu napínali, keď sa blížil k vrcholu pozreli si do očí a ona otvorila ústa dokorán a poslušne vyplazila jazyk v celej dĺžke.

Nevydržal to už a dopadali na ňu husté kvapky, zopár sa jej dostalo aj na bradu, okamžite ich zlízla a poolizovala si aj prsia, nenechala ani jednu spermiu nazmar.

Zdvihla sa, odišla do spálne prezliecť a zvyšok návštevy sa venovala vnúčikovi.