Party 2

Mar 25, 2024 · 631 views Dominantan22

Da se nadovežem na prvi dio. Naime nakon cjelokupne akcije svi smo stali i nismo više ni htjeli ni mogli. Malo još pili i pričali o svemu te odlučili da ćemo biti u kontaktu.
Žena me zajebava kako je šteta što ja nemogu tako svrsavat, tako obilno.
Rekla mi je da je uzela broj od onog kuronje da su pričali još nasamo.
Ali rekli smo prvo neko vrijeme sada odmor od svega ovoga.
I tako prošlo skoro dva mjeseca i dogovorim de sa ženom da idemo za Zagreb na par dana tokom vikenda, pa nek se javi onom kuronji ako hoce,na šta ona meni pišem ja sa njim već. Ja reko dobro ajd. I tako ona je tu nešta izdogovarala a ja ni sam neznam točno,al ajd idemo. Putem ću saznati. I tako ona meni pokazuje poruke dok smo bili na putu sa njim. I naravno pitala mene dam oak ose ja slažem. Željela se prvo da se nađemo sa njim pa.da dogovorimo dalje. I tako došli,zvali ga na kavu malo popričati šta sad želimo u ovom druženju,tj šta su njih dvoje dogovorili. Naime htjela je probati sa dvojicom, a ja samo da gledam i drkam,kao ono da bude drska prema meni. Ja isprva nisam htio iskreno, al onda ajd neka joj i to dozvolim. I tako došao taj vikend otišli u jedan apartman,a tamo već bili trojica tipova i neka cura sa njima.
Upoznali se,svi su bili oko 30tak godina otprilike. Lijepo sredeno u stanu, sve spremno,I tako sjeli sa njima i razgovarali.
Ovaj put je moja žena imala najlonke i minicu, te crvene čipkaste tange. Svi su slinili kad je ušla ko lešinari hahhaa
Isprva mojoj je ze i bilo malo neugodno, zvala me sastane i rekla je da ne zeli da ju puno gledaju, pa smo izvadili masku koju će koristiti.
Ostavio nju u wcu da se sredi, a ja osao dečke obavijestit.
Reko sam ovom kuronji neka ju on prvo iznenadi na što je i pristao.
Vratila se ona ista kakva je i bila samo sq povezom na očima, ja došao do nje I odve je do stolice.
U prostoriji apsolutna sutnja u tom trenutku, došao kuronja do nje ,dok je sjedila na fotelji, I uzme joj ruku pa stavi na kurac,još.mu je bio labave,iako je i to već veliko bilo,uglavnom dok je bio tako labav mogla je stavit nešta u usta 😀😀
Reko ja njemu kako to da daš da ri puši,kaže pq pisala mu poruke kako ga zeli pusit,da ima dobar okus
Dobro reko,I krenu ova dvojica jedan po jedan otkopcsvat slic i vadit komade, oba su bila poveća, ovaj jedan je išao u krivo ali lijepo je izgledao. I počeli oni dolazit sa kurcima do nje I dodirivat joj lice, ubrzo su im se ovlazili glavici pa su je izmazali, lagano su ih drkali, I polako joj dodirujući tijelo, ali dogovorili smo se da je ovaj kuronja sa kojim smo već bili glavni. On zna te ljudi i sve . Podigao joj je suknju i ova dvojica su gledali prema gacicama,a namjerno je obukla najmnaje tange tako da joj malo pizda viri van. Ovi se ugodno pogledali. Skinuli joj minicu i dodirnuli malo preko tangi, naravno već mokra.
Ja u međuvremenu se palim i drkam na to sve. Kuronja joj polako skida gaćice i pokazuje njenu mesnatu picku ovima. Dečki su zamijenili. Kako tako mala osoba može.imat toliku pizdurinu.
Jedan joj je stavio kitu ispod piće i trljao se o nju sok ga nije skroz obalavila, ona je vecjako stenjala i bila pri orgazmu, zanimljivo je što nije ni probala još kurce od ovo dvoje,lizala je kuronji stalno. On je već bio skoro pred vrhuncem,volio je njen jezik veliki, pa se.malo odmaknuo od nje.
Ova dvojica kao da su bili roboti,on što im je rekao to su i radili,a dobro ja sam.samo pratio i drkao, kak se maknio od žene da ne svrsi prerano kaže jednom da si trlja glavić od.njen klitoris da.ju izaziva i tako i drugi naizmjence...
Drugi koji je došao odma poslije ovog prvog je svrsio u minuti, ovaj kuronja popizdio kaže pa nisi još trebao,sad ćeš morati ponovno kako smo se.i dogovorili. Ja pratim i dalje, uglavnom kad svrse moraju svrsit u njene gaće i zatvorit ih i onda je plan da sve to izlije po mom kurcu, sa time da.je meni rečeno da bi bilo poželjno da ne svrsim prerano,tako da sam se suzdržavao, možda tu i tamo ga samo dodirnem,al ono toliko me to palilo da sam pomislio da mi je narastao kurac.
I tako me kuronja pozove da dođem do nje I pokupim tu spermu pa stavim sve na svoj kurac,tj da ga namažem i onda ju malo ubodem ali ne previše hahaha taman da poguram tek toliko unutra.
Maknem se ja i dođe drugom kaže da ju jebe u usta,taj je imao veći kurac isto ali nije toliko debel,taman malo stane njoj u usta.
Jebao ju je nešta kratko pq nisam htio više jer mi žena nije dobro zvučala, potom joj došao kuronja pa joj stavio svog monstruma u njene gaće, bome se iznenadila, nije joj još bio toliko blizu,počela se borit da se što više trlja od njega jer zna da neće dugo biti hahah
I onda se samo makne, drugi lik je trebao svrsiti već i ovaj mu naredi isto u gaće da se istrese, kaže mi kuronja sad bi trebalo biti iznenađenje,ja neznam.ni šta reko dobro. I počne se trljat od njen klitoris i počne svrsavat u njene gaće, masu je bilo sperme,ovak put je nju doveo do mene I rekao joj da se drži za pizdu da ne ispadne puno. Tako i napravi idode do mene,skine. Gaće i sve po meni, evo neću pretjerivati ali uvuklo sam stomak i bilo je onak ko lokvica dosta je bilo, namazan po kurcu opet, a ostalo po njenoj pici još dodatno gurqo unutra, kad sam joj stavio kurac osjetilo se kako je puna već.
I sad čekam šta će biti i kuronja sjedne na trosjed i nju polako ide nataknit ja reko ček ček,nemoj to neće moć,ne želim da ju boli, kaže on meni da.me shvaća i zato su njih dvoje to ovako izdogovarali. Ja reko ok ako je tako, I ona je potvrdila da se.ne sekiram.
Ova dvojica su samo nestala,to sam skontao nakon 20 minuta,pitam ovoga di su kaže osli. Uglavnom nikoga više nije bilo u sobi, maknuli smo joj povez i onda je vidjela šta ju čeka,tj jedva dočekala, reko ajd da vidimo baš iako sumnjam. Sa mene je skijala spermu što je ostalo i mazala njegov kurac
Krene ona polako opet trljat se taman da dodiruje glavić njegov i onako polako po polako samo se nasloni pizdom na njega i tako stalno dok se nije počela malo širit. Al stvarno malo samo i tako se mrdala par minuta i nekako je jedva pola glavića uspijeva stavit, ja reko mogu ja mal9 pomoć, jer i ja sad želim da vidim koliko joj može uc. I ajd ja ju krenem jebat na stojeći samo sam joj podigao nogu.
Nakon par minuta proba ona opet na njega, i sa mali muke uspije joj ic malo više od glavića,doslovno taman samo da je glavić ušao i početak kozice.
Al je bome vrisnula,jebem ti mater kao nemogu, ali želi ga jako u sebi.
Reko dosta je ušao je bar glavić,osjetila si monstruma u sebi ona se smije. Makne se malo sa njega i skine tangice i razmazi sve ostalo što je bilo na njima. Pusila ga je neko vrijeme,i kaže kako joj je žao što nemoze ući ali da želi da ju napuni.
On se sa tim naravno složio, I ponovio radnju iako je sad bilo lakše bar malo,čak je i još dublje osao ako se dobro sjećam .
Ostatak kurca je uzela i drkala mu,dok mu je govorila svakakve riječi. I mene je u trenutku pogledala I rekla budi spreman ljubavi imam nešta za tebe i kako je on nju krenio punit, ja neznam od prošlog puta je bilo manje u odnosu na sada. Naime dok ju je punio doslovno mi se činilo da je sve ispala van,doslovno se sve cijedilo kroz njegov kurac. Pito ja njega šta je ovo,kaže nije dva tjedna drkao, isad se u moju zenu ispraznio, ja mislim da sam prvi put onda doživio da sam pustio sperme a bez toga da sam ga drkao u tom trenutku. Zvali su me da dođem do njih da se ne prolije puno po podu, ali sam joj prvo dao da polize moj glavić da ga očisti malo, i onda je sjela polako na mene i oblila mi međunožju njegovom spermom. Nije ništa čekala,toliko je željela kurac u sebi tako da sam ja sad bio na redu. Svrsio sam skoro čim je sjela ali nastavila je i dalje. Kroz bekovi vrijeme je kuronji olabavio kurac pa ga je počela sisate opet.
Jebao sam ju zguza jako sam je nabijao, dok i meni nije već bilo dosta pa sam ga izvadio i svrsio po tijelu
Nakon toga još joj je curila sperma iz pizde.
Stali smo i krenuli pričat, I upita mene jel bi htio jebat stariju ženu kaže isto velika picka,slična kao od moje žene.
Ma reko naravno može, pa je rekao da će vidjet do idućeg puta kad se vidimo pa.da riješi nešta. I tako nije tjedan dana prošlo meni dolaze poruke od starije žene,kaže kuronja joj da broj. Pa se mi tako dopisivali neko vrijeme i dogovorili susret.
Prvo smo se dogovorili negdje na kavu otići,pa ajd osli mi na kavu pričali malo se upoznali. Na kavi smo se malo dodirivali ispod stola. Našli smo neki skriveni kutak u kafiću da nas nitko ne vidi,ali svidio nam se rizik hahah
Vidi se da je osoba koje ane želi okolišat nego odma na posao
Dogovorili se da odemo prošetat parkom zapalit. Naravno da nisam očekivala da će biti samo šetnja. Sad mi je skroz zavukla svoju ruku u gaće i samo je izdahnula. Kaže dobro nije mali 😆😆
Ja njoj stavljam.ruku u gaćice,ali ne nema ih, samo smo se nasmijali. Bila je oko 170 cm velike grudi, imala je gore crni dekolte a dolje je imala samo neku trenerku
Kad sam joj picu osjetio pod rukama oduševio sam se,ona mi ga je sad već izvadili u spustila se nije mi dala da ju puno diram hahah
Pusila ga je dobrih desetak minuta dok nisam svrsio po njenim silama
Sad je rekla sada ti, kad sam joj skroz skinuo trenerku imala je baš visece usmine, a klitoris je isto bio lijepo vidljiv i velik. Spustio se pod nju I rasirio ju prstima. Te liznuo malo, i tako sam je zajebavam stalno, malo uvlačio pa pustio, sve dok nije rekla daj mi ga sad
Još mi ga je malo oblizala i nategla,I stavila na rupice, krenio sam polako ulaziti ali kod nje nije trebalo , kaže ona meni udri odma naglo ako želiš.
Nisam znao dok nisam ubo, Imao sam puno više prostora u njoj i lakše je ulazio do kraja. Jebao sam je nastojeći,pa sam onda zguza, rekla mi da ju obavetno punim. Što sam I napravio. Nakon toga sa mojom spermom je počela trljat se kao da joj nije dosta i nisam ocekivao,ali u ona je mogla spricat ne nešta kao ona prva ali dosta isto.
Nismo se više zadržavali,osli smo doma i dogovorili za sutradan da se vidimo ali i sa kuronjom.
I tako je i bilo nas troje se okupili, vrlo malo smo pričali, dok sam ja otišao sipat piće, vratio se u sobu ona je već počela dodirivat kuronju
Pozvala je odma i mene i rekla nam da ustajemo,I tako nam je pusila i lizala
Uzela nam je kurce i spojila trljala ih jedan od drugog,meni je bilo neobično skroz al ajd,još k tome kad sam osjetio toliku mesinu na svom kurcu,mogao sam.samo zamišljate kako je ženama s njim
Prvo je meni dala da ju jebem, da ju pripremim za njega, što sam i napravio,jebao sam dok opet nisam.morao svrsiti,ali po njenoj pički je htjela,pa.si razmazala po njoj, dok je pusila kuronji.
Zamijenili smo pozicije meni je krenula.pusit a on bi samld trebao nju jebat,pa da vidimo
Kad je on krenio ga stavit u nju mislio reko sad dok uđe,no međutim dobro je istrljao glavić po njoj i samo ga u jednom potezu al polako,utorak skoro do kraja,njoj su se oči okrenule, I nastavili mi pusit
On ju je polako nabijao do trenutka kad ju je mogao brze jebavat, bilo je predivno za vidit,ja sam bio opet blizu vrhunca, po neznam koji put
Prije negoli sam.svrsio, lik je izvadio kurac i počeo zalijevati,toliko je bio daleko da je prvi spric osao na moj kurac dok mi ga je ona pusila .... rekl mi je da pokupim tu spermu sa njezinih leđa i da s8 možemo na kurac,pa ga je pusika i isiisavala sve.
To nam je i bio kraj druženja. Gospođa je bila zadovoljna obojicom. Još se tu i tamo nekad čujemo ali nismo više u kontaktu jer smo na drugim stranama