Poprvé se subinkou u auta

Mar 3, 2024 · 1,622 views Pavilionbrno

Na Amatery už chodím od doby, kdy server začínal a občas se tu dá najít opravdu zajímavé dobrodružství...
Často píšu na inzeráty ona hledá jeho. Nemůžu najít tu pravou. Jednou jsem narazil na subinku, která byla vdaná, ale něco ji chybělo, chyběla ji k životu pevná ruka v sexu. Chtěla mít Pána, pro kterého se občas stane hračkou, zapomene na vše okolo a uspokojí svou nadrženou touhu v tomto směru. Hned jsem jí návrhl scénář, který jsem chtěl roky uskutečnit.
Souhlasila a vše jsem jí sepsal do tetailu. Tak to chci a tak to taky bude, byla poslední věta manuálu.
Středa dme D, 21:00 stojím u silnice v autě a čekám až na jistou odbočku u cesty zajede auto. Auto mojí nové subinky. Rozjedu se a vyrazím za ní. Pěkně zacouvala,kapotou k mému přijíždějícímu autu. Zhasl jsem světla a to bylo znamení. Zhasla taky, vystoupila a šla si zepředu svého auta opřít ruce o kapotu. Svítil měsíc, viděl jsem, měla šaty nad kolena a rozpuštěné vlasy podle manuálu.
Okamžitě se mi postavil, vzal jsem připravený kondom, vystupuji a jdu za ní. Pravou rukou ji chytnu za zadek, užívám si tu slast, když poprvé chytne chlap ženskou na zadečku. Celá se chvěje, hrozně. Musí mlčet, celou dobu. Druhou rukou ji chytnu vlasy až u hlavy. Blond, trošku kudrnaté vlasy, po lopatky, krása, už vidím jak ji chytnu za vlasy, až ji to budu dělat tvrdě zezadu... hlavu si přitáhni k sobě na rameno a pošeptám : "uklidni se kočičko, jen mi poslušněi podržíš a pak tě pustím" pořád se hrozně klepe. Nachvili se uklidnila, ucitila mou vůní a začala ji nosem doslova hltat. Hned jsem pozal, že ji moc voním. Rukou jsem ji chytil na boku a přitáhl k sobě. Aby cilila jak mi stojí. Rukou z vlasů sjíždím po krku dolů a kontroluji, jestli nemá poprsenku, jak měla nařízeno. Nemá, pres šaty ji hladiím po kozách, tak dvojky, ne úplně pevné, ale krásné na dotyk. Už to nejde vydržet, obě ruce míří pod šaty a zajímají mne kalhotky. Delší chvili hladím kalhotky a nevynechám jediný kousek. Hlavně na zadečku, každý milimetr. Klasické kalhotky jak jsem chtěl má. Zase ji pochvalím jak plní úkoly.
Nechám ji lehnout na kapotu, zatlačím ji na záda a nohou naznačim, aby dala nohy dál od sebe. Kleknu si k ni a rty si zase vychutnavám kalhotky na zadečku. Je krásně opřená o kapotu, roztažené nohy a vystrčený zadeček. Cítím přes kalhotky jak je mokrá a do nosu nasávám vůní vzrušení. Sundávám si kalhoty a cítím jak moc je tvrdý. Přitisknu se k ni a na žaludu cítím jeji mokré kalhotky. Zase se třepe, ví co přijde. Nasazuji si gumu pomalu sundavam kalhotky ke kolenům. Chytám ji za zadek a ona cítí, jak můj tvrdý žalud tlačí na kundičku. Pomaličku do ni zajíždím, hodně pomalu a třepe se hrozně moc. "Pššt kočičko" chytnu ji boky a narazím si ji co to jde. Vyhekne a cítí jak ho má v sobě až po koule. Ještě si upravím jeji postoj a cítím jak na mne vystrčí ještě vic zadek a jde mi pičkou naproti. Začínám v ní jezdit a citim jak je ta kurvička mokrá. Je to k nnevydržení musím zpomalit. Pomaličku ji mrdám a užívám si to. Třese jednou nohou a heká, určitě by křičela, ale nemůže. Zase ji pohladím a pochválím. Chytnu jí za boky a zvednu zadek pořádně ji šukám a zrychluji, cítím jak to na mne jde. Semeno ve mně vře. Plácnu ji po zadku a sumdávám si tu odpornou gumu a ona a vi, že si má natáhnout kalhotky a dát nohy k sobě. Přitisknu péro ke kalhotkám a pohoním si ho. Už stříkám, mířím na kalhotky. Štve mne, že nevidím jak jí semeno teče po kalhotkách. Další dávka na zadeček. Jsem hrozně vzrušený a mrdka ze mě stříká proudem. Další ji chci pocákat nohy. Cítím další dávky a všechny na ni. Hezky jsem ji pocákal, děvku jednu. Šaty ji zakrývám kalhotky od mojí mrdky. Postaví se, pohladím ji a řeknu: " byla jsi moc šikovná a vše splnila" oba jdeme do auta a každý se rozjedeme svou cestou. Za hodinu psala, jak se ji to líbilo a kdy mi může zase posloužit.