A little power play

Feb 26, 2024 · 673 views Morrigaen

Ležela na zádech na posteli se zavřenýma očima. Vedle hlavy jí z velikých sluchátek hrála hudba, Marylin Manson zpíval něco o zvrácené lásce. Kolem ní se už téměř setmělo, ale neměla chuť si rozsvěcet světlo. Šero pomalu tmavnoucí do měkké noční tmy jí vyhovovalo. Tiše si broukala melodii přes drkotající zuby. Měla na sobě peřinu, ale ta jako by studila, místo aby ji hřála. Možná se měla obléct. Měla na sobě jen černé kalhotky z tenké saténové látky, které jí sice sahaly do pasu a zvýrazňovaly oblou křivku boků, ale ani ony nijak nehřály.

Najednou ucítila, jak se jí peřina zvedá z levé strany těla, na nahých prsou ji zastudí chladný vzduch a něčí ruce ji převrací na bok. Neotevřela oči, jen se přetočila a cítila, jak se vedle ní matrace prohnula, když se na ni beze slova složilo další tělo. Jedna nahá mužská paže se jí podsunula pod hlavou a objala ji přes hrudník, zatímco druhá ji objala kolem pasu a přitiskla ji ke stejně nahé a úžasně hřející mužské hrudi.

Zavrtěla se v tom objetí a přitiskla se ještě blíž. Věděla, že když se teď prohne v zádech a zatlačí zadkem na tělo za sebou, muž za ní to důrazně pocítí ve slabinách, ale zatím se snažila být hodná. Moc ho neprovokovat. Docela stačilo, že ji hřál.

Spokojeně si povzdechla, ale pak si nemohla pomoct - znova se zavrtěla a přitiskla si paži na svém hrudníku těsněji k tělu. Cítila, jak jí konečky prstů přejely přes hrudník a otřely se o bradavku, a v tu chvíli zasténala a prohnula se v reakci na pocit, co jí projel celým tělem, čelo opřené o hrudník muže za sebou, zatímco jí jeho druhá ruka sjela z pasu do klína a přitiskla ji k němu pevněji.

„Prosím, ještě,“ zašeptala tiše, když jí tělo najednou zaplavila vlna úžasného tepla a vzrušení.

Ruka jí znovu přejela po prsou. Věděla, že tentokrát se jí prsty o bradavky otřely úmyslně, a znova zasténala, ale muž tam svoji ruku nezastavil. Pokračoval dál, prsty jí přejížděly po krku, po čelisti, až jí rukou přikryl ústa, ale dva prsty jí přitom strčil do úst. Druhou rukou mezitím klouzal po hladké látce kalhotek v jejím klíně, nejdřív zlehka, tak, že ji sotva cítila, ale pak se tlak zvýšil. Chtěla zasténat, ale přes dlaň na ústech to nešlo, místo toho vsála prsty hlouběji do svých úst se stejně vzrůstající intenzitou, jakou ji mužovy prsty dráždily přes kalhotky. Držela se jeho silné paže, její drobné dlaně a krátké prsty na jeho předloktí, záda prohnutá jako luk, zatímco se tlak v jejím klíně stával nesnesitelným.

Jako by jí četl myšlenky, jeho prsty vklouzly náhle pod látku kalhotek. Teď už se dráždění pomalu stávalo mučením, jak jí bříšky prstů přejížděl přes klitoris, kroužil jimi kolem něj a znova přes něj přejížděl silněji než předtím. Tentokrát už jí zasténání uniklo i přes ruku na ústech a muž ji pustil. Vzal do dlaně nejdřív jedno její prso a potom i druhé, prsty mnul bradavky s intenzitou, která ji nutila sténat tak nahlas, že téměř křičela.

„Prosím,“ podařilo se jí říct mezi sténáním znovu, a tentokrát její hlas zněl naléhavěji než předchozí šepot. Ruka z jejích kalhotek vyklouzla a spolu s druhou paží ji objaly, pevně sevřely a přitiskly na mužovo tělo. Cítila jeho vzrušení, tlačilo ji do zad, zatímco ji jeho paže drtily a jeho rty jí přejížděly po krku, zachvěla se když ji jeho dech zašimral na uchu.

Cítila, jak sevření částečně povolilo, ale jen proto, aby ji jednou rukou chytil za čelist a její zakloněnou hlavu si přitiskl na rameno, zatímco ji jazykem dráždil na krku. Druhou rukou jí znova vklouzl do kalhotek. Reflexivně stiskla stehna k sobě, ale jeho prsty se vtlačily mezi ně a nezdržovaly se dalším drážděním, vnikly do ní a vyloudily z ní ještě hlasitější výkřik než předtím. A nezastavily se u toho. Pronikaly do ní drsně a neúprosně, jako by uvnitř ní bylo území, které chtěly dobýt, vydrancovat a přivlastnit si ho.

Cítila horký dech na krku, jazyk co jí přejížděl od ramene ke špičce ucha, prsty svírající její čelist, takže nemohla hlavou uhnout ani o píď, zuby jemně tisknoucí její ušní lalůček, a pak znova jazyk, zatímco ji prsty v jejím klíně, drsně dorážející, doháněly k šílenství. Uvědomila si, že jí svaly ve stehnech začíná probíhat třas, napětí začínalo být příliš velké, a pak pohyby zrychlily… Dva prsty? Tři? Nevěděla, nedokázala to poznat, vjemů bylo příliš mnoho na to, aby je dokázala vnímat všechny. Zahlcovaly její mozek a ten to pomalu vzdával a plnil se chomáčky neprostupné mlhy, už nedokázala myslet vůbec na nic. A pak se její svaly najednou uvolnily, jako by praskla struna, a s výkřikem jí klín zaplnilo horké vlhko, tolik, že cítila jak jí stéká po stehnech.

Ruka z jejích kalhotek zmizela a sevření na její čelisti povolilo. Obě paže ji teď objímaly, tentokrát jemně, měla pocit, že jsou to jediné, co ji drží pohromadě aby se nerozpadla. Chvíli zrychleně oddechovala, čekala až se jí tep vrátí do normálu. Její mučitel měl jiné plány.

Jemně ji přetočil na záda. Cítila jak se váha na posteli přesunula, když si klekl nad ní a stáhl jí kalhotky. Ještě chvíli slyšela zvuky rukou, bojujících s látkou jeho kalhot, a pak ji jeho ruce sevřely v pase a zvedly na všechny čtyři. Jedna ruka zůstala na jejím boku, zatímco druhá jí přejela přes záda, po rameni, a pak si obtočil její dlouhé vlasy několikrát kolem dlaně a zatáhl, aby ji přiměl zvednout se na kolena a otočit hlavu přes rameno k němu.

Políbil ji, ale tak drsně, že to vypadalo spíš jako vyhlášení války, než něžné gesto. Drtil jí rty a jazykem jí pronikal do úst, zkoumal je, dobýval, podmaňoval. Pak ji zatlačil zpátky dolů, rychleji než by stihla zareagovat, a přitiskl jí tvář do peřin, ruku stále pevně zamotanou v jejích vlasech, zatímco druhá jí svírala bok, takže se nemohla vykroutit.

Čekala, že do ní pronikne stejně bez slitování jako ji líbal, ale místo toho cítila, jak jí rukou pomalu provokativně přejíždí přes bok na stehno a zpátky k pasu, zatímco cítila špičku jeho penisu v klíně, dráždila ji a provokovala. Stačilo udělat jeden pohyb, aby ho cítila v sobě, ale když ho zkusila udělat, uhnul jí a nedovolil jí to. Místo toho ji plácl přes zadek a ona vyjekla. Jeho ruka ji stlačila hlouběji do matrace, jak se nad ní naklonil, a na uchu ji znova polechtal jeho dech.

„Chceš to?“ zeptal se, a ona jasně poznala ten zlomyslný tón v jeho hlase.

Byla tak vzrušená, doslova úplně mokrá, a on to věděl, sám se na tom podílel, ale líbilo se mu když měl převahu, když ji mohl trápit. Znova cítila, jak ji jeho mužství dráždí v klíně, tak strašně blízko, tak málo stačilo aby už byl v ní.

Hlavou jí probleskla zpupná odpověď, ale zahnala ji, a místo toho řekla tiše: „Ano, prosím. Chci to.“ Styděla se za svoji slabost, za to, že se mu nevzepře, ale zároveň se jí líbilo, že ji má ve své moci.

Uchechtnutí za jejím ramenem ji utvrdilo v tom, že i jemu se to líbí.

„Neslyším tě.“

„Ano!“ vykřikla. „Prosím, chci tě! Chci abys ze mě vyšukal duši, prosím!“

Jedním pohybem se narovnal a zároveň do ní přirazil tak hluboko, že měla pocit že musel narazit na stěnu jejího lůna a projít skrz. Na moment se bolest smísila s rozkoší, ale nepřevážila.

Její výkřik ani nedozněl, a už ten pohyb udělal znova. A znova. Sténala a cítila, že se jí do očí derou neposlušné slzy a hrozí vytrysknout, jasná známka její naprosté ztráty kontroly nad vlastním tělem. Teď už do ní přirážel v pravidelném tempu, ne tak hluboko a stále pomalu, ale pořád dost na to, aby z ní pokaždé vyloudil zasténání. Dost na to, aby se jí prsty zatínaly do peřiny, zatímco ji stále držel za vlasy na místě, takže mu nemohla vyklouznout, nemohla se pohnout, byla mu vydaná na milost.

Pomalu se začínala ztrácet v jeho pohybech, jako by její mysl odplouvala někam do neznáma, vyklidila místo rozkoši, která se jí rozlévala tělem jako vlna horka, když ji náhle znova zatáhl za vlasy a zvedl. Pažemi jí objal hrudník aby nepřepadla zpátky a jeho prsty ji držely za ramena, takže do ní mohl dál přirážet, zatímco jí přejížděl rty po rameni a po krku. Jemně ji do něj kousl. A pak silněji. Zaryla mu nehty do předloktí a on zavrčel a pustil ji. Přepadla zpátky na všechny čtyři a on jí dlaní mezi lopatkami stlačil níž.

„Chci aby sis prsty dráždila klitoris,“ řekl panovačným tónem, jako by jí dával rozkaz.

„Ne,“ vyhrkla okamžitě vzdorně, ale hned toho zalitovala. Jeho ruka na jejích zádech a druhá na jejím boku ji držela na místě, ale pohyby přestaly, a ona zoufale cítila jejich absenci.

„Prosím, nepřestávej,“ zaškemrala, ale věděla že to nepomůže. Neposlechla ho.

„Udělej to,“ rozkázal znova.

Zaváhala, ale pak natáhla jednu ruku pod sebe a začala si bříšky prstů kroužit těsně kolem klitorisu. Zachvěla se. V ten moment se pohyby vrátily. Rychlejší. Intenzivnější. Svíral její boky a drtil ji přírazy, a spolu s jejími prsty na klitorisu to byla vražedná kombinace, cítila že tohle vydrží sotva pár vteřin. Sténání přešlo v křik, nedokázala ani říct jak hlasitý, a přírazy ještě nabraly na intenzitě, i když by přísahala že už to není možné. Její boky jako ve svěráku, každý příraz drsnější než ten předchozí, narážející hluboko na stěnu jejího lůna, bolest smíchaná jedna ku jedné s rozkoší.

Orgasmus do ní narazil silou tanku, převálcoval ji, cítila jak jí v klíně explodovala vlna horka šířila se jí tělem, vlhkost jí stékala v pramíncích po stehnech, a vteřinu na to se zhroutil vedle ní.

Přitáhl si ji zpátky na hruď a držel ji u sebe, zatímco se třásla intenzitou vyvrcholení, které jako by odmítalo opadnout, a přerývaně lapala po dechu. Po tvářích jí stékaly slzy a ona konečně otevřela oči. Musela se přesvědčit že se jí to nezdá. Otočila hlavu a podívala se na něj. Sledoval ji, jako by odhadoval, jestli se jí to líbilo. Ještě chvíli počkala, než se jí dech zklidní natolik, aby mohla mluvit.

„Ještě,“ zamumlala slabým hlasem...