Můj romský podnájemník

Feb 12, 2024 · 3,800 views Submen

Mám oproti jiným lidem výhodu bytu, který mi patří. A to díky babičce, po které mi připadl. Jelikož jsem singl submisiv, občas mě napadlo díky různým povídkám najít podnájemníka, pokud možno dominantního ražení.
Dlouho jsem jen narážel na různé typy pisálků a ani jsem sám už moc nehledal, částečně i z pohodlnosti. Až jsem objevil inzerát kde: Pan Marian 32/188/90/19 hledá sub zmrda, který bude plně žít pro jeho potřeby a ve všem se mu odevzdá. Podmínkou možnost přistěhování a nesmí vadit romský původ.
Má nadrženost mi ulehčila rozhodování a já sem se mu ozval. Během pár dnů jsem šel na první schůzku s pánem. Byl podsaditý, svalnatý typ, cvičení byl jeho koníček. Udělal na mne celkově velký dojem. Bar, který vybral pro první setkání byl součástí posilovny a boxerského klubu, kterého je členem. Během schůzky jsem mu povídal o sobě i svém založení. No ještě ten den jsem pána vzal k sobě. Už u mne zůstal a netrvalo dlouho, měl vedení a chod bytu i mojí maličkosti plně ve své režii. Do práce nechodil. Poplatky jsou malé a zbytek mého platu byl prý dostačující. Trochu jsem byl zkraje překvapen mírou agresivity pána. Facky rozdával i za to nejmenší provinění. Neustále cvičil a vyžadoval mou celotělovou masáž zejména nohou a zad. Vše za stálého cepování pokud zaregistroval mou nepřesnost. Strach z něho jsem měl upřímný a to ho vzrušovalo absolutně.
Zavedl mi "dresscode " ve kterém jsem musel být pokud měl chuť na sex. Kromě boxerského úboru mi nasazoval i rukavice. V nich jsem byl jako bezruký a při dlouhotrvajících blocích kouření jeho tvrdého monstra jsem se musel snažit ruce nahradit jinek. Samotné ojetí bylo většinou také jasně určené. Nahý jsem byl pomocí karabin připevněn k lavici na posilování, kdy byla na svém místě pouze klec na mém penisu. Svou nadvládu pán doladí pomocí svých trenýrek. Ty si sundá a přesune je na mou hlavu, kterou tím takto uzavře a jsou tam až do konce jeho tvrdého aktu s mou zadnicí. Pokropením proudem své husté lávy promění trenky v mokrý lapač svého semene. Poté jsou staženy, použije je ještě k očištění své chlouby a následně je převrátí naruby.
Takto je poctivě vrátí na můj ksicht a v klidu si většinou vypije plechovku pivu. Až poté mi dá konečně volnost. Avšak jen proto, abych mohl plnit jeho další úkoly...