Petra

Aug 31, 2023 · 2,445 views TonyIII

Jmenovala se Petra. Vždycky, když jsem mohl, tak jsem ji sledoval, její krásné rysy, nádherné štíhlé tělo, i malé, ale pěkné kozičky. Musel jsem se přemáhat, aby se mi nepostavil. Vždy při tělocviku jsem nemohl odolat jejímu hadímu tělu, krásnému plochému bříšku a vůbec všemu na ní.

Poprvé s Petrou
Jednou, zrovna jsem se chystal jít domů z poslední hodiny, za mnou rychle seběhla ze schodů a podala mi učebnici, že jsem si ji prý zapomněl v lavici. Normálně bych tomu nevěnoval zvláštní pozornost, ale nějak se na mě podívala těma svýma modrýma očima, že mi to připadalo jako věčnost, i když to bylo jen na zlomek sekundy. Poděkoval jsem a odešel. Pořád jsem ale nemohl z hlavy vyhnat ten pohled. Doma, když jsem se chystal do učení, onu učebnici jsem vytáhl, vypadl z ní lístek, na kterém bylo ve spěchu Ivaninou rukou napsáno: Zítra ve 22.00 v parku! Byl jsem překvapený její náhlostí, ale i šťastný, že se mi snad splnil můj sen. Bylo mi divné, že na to jde rovnou takhle hrrr, ale řekl jsem si, že mě nejspíš viděla, jak po ní pokukuju a trochu jsem se zastyděl. Každopádně jsem ale druhý den do parku šel.

Už byla skoro tma a na obloze se rozsvěcovaly první hvězdy. Vál lehký jarní vánek, ale bylo teplo. Šel jsem schválně do parku z lesa, abych viděl, jestli tam už Petra je. A v tom jsem ji zahlédl. Seděla na lavičce, z poloviny krytá stromem, a vyhlížela mě. Měla na sobě džíny a krátké přiléhavé tričko, pod kterým se krásně vzdouvaly její, sice na její věk malé, ale pěkné kozičky. „Ahoj,“ pozdravil jsem ji poněkud hlasitě za jejími zády, až se trochu lekla. Jen kývla hlavou a ať si k ní přisedl. Tu se naše pohledy setkaly. Dívali jsme se jeden druhému do očí snad několik minut. Nebylo potřeba slov. Naše rty se k sobě začaly přibližovat, až se postupně dotkly. Ucítil jsem libou vůni jejího parfému. Oba jsme zavřeli oči a začali se pomalu líbat. Objal jsem ji jednou rukou kolem ramen a druhou jsem jí dal z boku na její krásný zadeček. Pověsila se mi na krk a v kalhotách se mi začala dělat boule.

Její ruka sjela k téhle bouli a pohladila mě po ocasu přes kalhoty. Přestali jsme se líbat a ona si klekla přede mě a stáhla mi kalhoty. Chvíli se mi s ním mazlila přes trenýrky, ale pak sundala i je a začala mi ho kouřit. Byla to krása a já jsem to nevydržel snad ani půl minuty a vystříkal jsem se jí do pusy. Všechno spolykala a ještě mě ho jazykem očistila od posledního zbytku spermatu. Chvíli jsme se zase líbali a pak jsme si vyměnili místa. Stáhl jsem jí džíny a zjistil jsem, že je naostro. Hned na mě vykoukla její vyholená kundička. Prstem jsem nezkušeně rozhrnul závojíčky a počal jí lízat poštěváček. Za chvíli už jsem měl hlavu zabořenou v jejím klíně. Tlumeně sténala, aby nás, pokud možno nikdo neviděl (v parku většinou nebylo ani živáčka, obzvláště takhle pozdě večer, takže spíš, aby někdo neslyšel) a za chvíli se prohnula v páteři jako luk a sténala ještě víc.

Poprvé jsem ji přivedl k orgasmu. Udělal jsem to, o čem jsem vždycky večer při honění snil. Když přišla k sobě a já ji zase políbil, pošeptala mi: „Chci to.“ Sedl jsem si tedy na lavičku, péro už mi zase stálo a ona si nasedla na mě. Chvíli mi trvalo, zaměřit její studánku, bylo to taky poprvé, ale nakonec jsem jí pronikl, až jsem narazil na její blanku. Maličko jsem povytáhl a přirazil. Trochu vykřikla, ale pomalu už rytmicky přirážela a já jí pánví pomáhal. Měla ji tak krásně těsnou… Za chvíli jsem to nevydržel. Chtěl jsem ho vyndat, ale ona na mě dosedla plnou vahou a nechala mě tam vystříkat. Pak sesedla a ještě mi slízla z ocasu zbytky spermatu. Chvíli jsme se ještě líbali, pak jsme se oblékli, rozloučili a šli jsme domů. Od té doby spolu chodíme a šoustáme pravidelně...