Kupéčko

Jul 23, 2023 · 4,872 views ToMz_Brno

Na nástupiště jsem přišel cca 15 minut před
odjezdem. Vlak už tam sice stál, ale já si chtěl ještě v klidu zakouřit elfbarku. Moc lidí nejelo, šlo z venku vidět ty prázdné kupéčka.
Najednou jsem viděl holku, malá blondýna, která nebyla úplně štíhlá, ale prostě vyzařovalo z ní něco, co se blbě popisuje, ale každému chlapovi z toho cuká v péru. Schoval jsem teda cigaretu do kapsy a šel si najít místo ve vlaku. Našel jsem úplně prázdné kupéčko, takže jsem vešel dovnitř, zavřel dveře a sednul si k oknu. Měl jsem radost, že tam nikdo není a můžu si natáhnout nohy a užít si pohodlnou cestu.
Zavíraly se mi oči, ale najednou někdo otevřel dveře, tak se dívám a byla to ta malá blondýna z nástupiště.
Zeptala se jestli tady je volno, tak odpovídám, že ano.
Sedla si přímo naproti mě.
Nenápadně jsme se na sebe dívali do doby, než přišel průvodčí a zkontroloval nám jízdenky.
Jakmile odešel, ona se z ničeho nic zvedla, zamknula dveře a zatáhla závěsy. Nechápavě jsem se na ni díval a ona si klekla podemě a začala mi rukou přejíždět mezi nohama. Měla na sobě takové letní krátké šaty s výstřihem, takže jsem ji chtěl rukou zajet do výstřihu a osahat si ty obří prsa. Ona mi ale tu ruku chytla druhou rukou a dala si ji na rameno. Potom mě chytla obouma rukama na bocích a dala jasně najevo, že mi chce sundat kraťasy. Takže jsem se jenom trošku nadzvednul a ona mi sundala kraťasy i s trenkama úplně dolů. Dala je na sedačku vedle mě, trošku mi roztáhla nohy a přiblížila se víc ke mě.
Začala mi dlaní masírovat koule a po chvilce ho začala honit. Za celou dobu co zamknula ty dveře jsme si neřekli ani jedno slovo. Honila ho rychleji a rychleji, že už mi stál jak jenom to jde. Zase jsem jí zajel rukou do výstřihu, ale ona mi opět chytla ruku a dala si ji na rameno. Celou dobu se mi dívala do očí.
Potom oči sklonila, nadzvedla mi péro a olízla koule směrem nahoru kde si ho hned vzala do pusy.
Začala mi ho kouřit zlehka, já byl naprosto spokojený.
Poté začala kouřit víc a víc, bylo vidět, že to dělá hodně ráda. Sliny ji tekly z koutků pusy.
Naposledy jsem jí zkusil dát ruku do výstřihu, ale opět neúspěšně. Ona po chvilce přestala kouřit, zvedla se, dala mi kolena k sobě a obkročmo si nademě stoupla zádama ke mě. Vyhrnula si ty letní šaty až nad zadek.
Tanga dala z kundičky na stranu, strčila do sebe moje péro a přisedla až na doraz.
Jeden příraz, druhý příraz a pak ..........

Už si pamatuju jenom, že jsem otevřel oči a předemnou byl průvodčí, který mi řekl že už jsme v Brně a mám vystoupit. 😀
Péro mi sice fakt trošku stalo, ale kraťasy s trenkama jsem měl díkybohu na sobě.😀