Padlý anděl od soutoku II.

Apr 2, 2023 · 915 views Okolodokola

Padlý anděl od soutoku II.

Nastup do auta… cože? O co prosíš? Jo, kapesníčky a utřít kundu. Nemám a chcanky na kůži toho drahého auta teda nebudou! Tady máš kus hadru a utři si jí! Ted vlez do auta! Neslyšel jsem ano, pane!? První rána na prdel. Už budeš poslouchat?! Dobře! Ted chci vidět, jak si to rozdáš s autem.
Koukej na tu velkou šaltpáku! Tady je šprcka a nasaď si jí! Pane je velká! Malá facka Tě umravní! Jdi se šukat na tu páka! Už jsi to někdy dělala? Ne pane. Bude to poprvé. Dobře. Jsem hodný pán. Můžeš si ji honit a pomalu třít. Chci vidět kozy, a to, jak si to děláš! Pomalu do Tebe zajíždí! Pan je spokojený! Můžeš mi políbit a poděkovat… Vlastně ještě trochu si zašukej na té páce. Hlouběji!
V pořádku, ukaž tu protaženou díru! No teda! Je připravená na mého ptáka? Ještě si zakroužím prstem okolo análku… cože? Ty se bráníš? Řekla jsi signál a já ho respektuji… i když Ti to brzo vrátím! Dobře, dnes Ti prdelku neošukám. To neznamená, že Ti nedám na zadek! Otoč se a přijímej… první…plesklo to. Zavzdycháš, Tobě se to líbí Ty moje couro! Tak ještě devět…počítej si je. 9, 8...přišlo pohlazení, protože držíš a přijímáš tres v pokoře. 7,6, a pátá bolela... au. No láska někdy bolí! Vydrž, už to bude! 4,3,2 Máš červený zadek. Lesknou se Ti ale oči a vypadáš šťastně. Máš laskavého pána, který Tě vnímá a ví co potřebuješ a za co jsi mu vděčná. Poslední plácnutí Ti trefilo poštěváček. Zavrněla jsi. Ty tečeš!
Čas Tě ošukat! Vyndej mi ho a postav! Pomalu! Něžně! Rozepínáš pásek a odtahuješ přiléhavé trenkoslipy. Vnímáš, jak je velký. pán nelhal. Takřka dvacet centimetrů slasti! Vnímám tvůj jazyk, jak kmitá po celé délce. To děláš dobře! Dnes podruhé pochvala! Važ si jí! Ted ho vyndej a líbej mi koule! Něžně a koukej mi do očí! Oddanost, to je to slovo! Kruť přitom zadečkem, třeba někdo půjde kolem. Čas Ti prozradit co s Tebou budu dělat dál! Mám pro Tebe možnost splnit pánovi sen! Ten Ti šeptám, Ooo pane, to bych pro Vás udělala ráda. Dobře! Tak si Tě nechám! Teď ale jazýčkem polaskám můj zadeček. Pomalu! Chytím Tě za hlavu a určuji si rychlost a práci Tvého jazyku. Dobrá práce čubičko! Dnes po třetí spokojen! Umíš bát hodná a poslušná!
Pán si ale přijel zašukat! Pán nepůjde do neudělané kundy! Vyhoň si jí! Máš na to 2 minuty. Přidej! Mám Ti pomoc! Lehni si! Dvěma prsty zajíždím do kundy a začínám dráždit technikou na Tvé stříkání… No Ty jsi moje děvka! Po 20 vteřinách stříkáš! Znovu a znovu! Pán je hodně spokojen! Tak nebyl dlouho spokojen. Ted poslední fáze! Roztáhni si jí a požádej mi o vystříkání! Dávám do dovnitř. Pomalu do vytečené a vystříkané kundy. Vzdycháš, koušeš se do rtů, máš potřebu mi líbat. Dobře, udělej se na něm a udělej mi ho… snad Tě budu moci pochválit!