Drsný, ale krásný Valentýn(soutežní)

Feb 14, 2023 · 1,801 views johnyma22

S tím jak se blížil Valentýn čím dál víc jsem se těšil na svoji přítelkyni, se kterou jsem se naposledy viděl týden před ním, kdy měla své dny a my jsme je strávili toulící se k sobě v posteli při koukání na filmy, což jsme prokládali líbáním a hlazením. Tyto činnosti nenechali klidným moji chloubu, což mělo jeden den za následek dokonce bolest v koulích, jak byly plné. Tudíž jsem se na večer netěšil jentak, že si to užijeme, ale byl to jakýsi milník vysvobození odříkání si pohrát mezi nohama.
S přítelkyní máme BDSM vztah, kde si svoje pozice v posteli střídáme podle nálady, já mám raději submisivní roli, i když dosti často přemýšlím, jak bych si pohrál se svojí přítelkyní. Ovšem na tento večer jsem se moje představy otočili a upoutal jsem se na to, že si se mnou přítelkyně bude hrát a mít mě ve své moci. Řádně jsem se oholil a umyl, aby mě za to nemohla kárat, připravil víno a něco k zakousnutí a očekával jsem její příchod. Doufal sem, že si vezme svou černou krajkovou podprsenku a k nim ladící krásné tanga. Nevadili by mě ani červené, které když si oblékla poprvé, tak mě jen s nima dráždila, když jsem měl zavázané oči a celý večer jsem je neviděl, a i tak se mi moc líbily, o to víc jsem se těšil až je příště uvidím. Když v tom snění mě probudilo její zaklepání a já šel plný napjatý jí otevřít, ve dveřích jsme spatřil svoji princeznu, kterou jsem si pohledem svlíkal a představoval si, co se asi pod jejím oblečením skrývá. Moje princezna měla rajcovní černá šatičky se silonkami červenými lodičkami, už jen tento pohled přiváděl moji chloubu k šílenství.
Ale co už přece nebudu jak nějaký nadrženec. Políbím jí, nabídnu jí víno a nechám jí si sednout. Chvíli si běžně povídáme a já to už nevydržím a začínám jí hladit a líbat, občas ji i někde kousnu a zmíním jakou mám dneska zlobivou náladu. Z toho mě vyruší její znenadálé postavení a odchod na záchod, během té doby přemýšlím nad tím, co bude dál a mám ty nejzlobivější představy. Zpátky se už ovšem nevrátila má princezna, ale pěkná dračice, cestou se zastavila v místě, kde mám skryté mé BDSM pomůcky a jen co přišla zakryla mi oči, sundala tričko a nasadila pouta na ruce. Od teď jsem už neslyšel žádné její slovo následovalo pouze mé sténání a její spokojené mručení, kdy mě začala smyslně lechtat všude kde se jí zachtělo a já se kroutil a kopal, jak jen jsem mohl. To se jí ovšem moc nelíbilo, takže mi sundala kalhoty a spoutala i nohy, což jí umožnilo mě lechtat a kousat na mnohem více místech. To jí ovšem nestačilo, vzala si na pomoc další pomůcky začalo to svorkami na bradavky s rolničkami, kde mé kroucení provázelo jejich cinkání, jejíž zvuk vyrušil svist bičíku a následné plesknutí. Přišlo na řadu její smyslné střídavé hraní si s mým penisem, lechtání, které bylo přerušované rány bičíkem. Jelikož jsem se už měl problém udržet dostal jsem do pusy roubík, díky němuž přišla na řadu její další oblíbená věc, nabízení například výstřiku nebo zásunu, když jí o to poprosím což jsem ovšem nemohl. Následně přišla nabídka, jestli jí chci ochutnat a já s vidinou zbavení se roubíku zběsile kýval že ano, ovšem to ochutnání nebyla její píča, ovšem totálně mokré kalhotky, jež se staly mým novým roubíkem. Potom co ještě dobu následovalo přechozí kolečko s tím, že mě i příležitostně kouřila, přišla její chuť na líbaní, vyndala mě tedy roubík a následovalo líbání plné vášně, kdy jsem ji chtěl uspokojit, aby co nejdřív uvolnila moje napětí mezi nohama. Ovšem toto líbání pro mě znamenalo i další napětí, která způsobovali její prsa, jejíž bradavky mě přitom lechtaly a kroutili se svorkami na mých bradavkách což mě velice vzrušovalo.
Na moji následnou prosbu že bych chtěl její píču se otočila a strčila mi jí do obličeje a já se ocitl najednou v rybníku, kde se můj jazyk snažil zběsile plavat a ona vrněla blahem a pohrávala si s mým penisem. Když to už ani ona nemohla vydržet a rychle na mě nasedlo a já se snažil zběsile přirážet, když v tom jsem se prokecl, že hnedka budu a ona ze mě slezla. Následovalo líbání a opětovné nasednutí, když v tom jsem dostal příkaz ať oznámím až zase budu a já hned v tu chvíli že budu, ona ovšem nestihla včas přestat, jen co ho ze mě vysunula začal jsem stříkat na celé své břicho. Poté mě rozpoutala, lehla si a já jí plný energie velice hluboko ojížděl, chtěl jsem jí udělat dobře potom, jak si se mnou doteď hrála. Netrvalo to moc dlouho a udělala a prosila mě ať toho nechám, já jsem ovšem nepřestával a následovalo ještě několik orgasmů, když jsem přestal nemohla popadnout dech jak jí bušelo srdce, já se k ní přitulil a poděkoval za krásný večer. Není nad to mít takovou svojí princeznu v který se skrývá dračice.

Similar stories