Výpraskové divadlo část 1

10.2.2024 08:29 · 831 views 25naholou

Výpraskové divadlo

"Jsem před domem" poslal jsem pánovi zprávu na Whatsappu.
Hned vzápětí přišla odpověď. "Ok. Pojď nahoru. Druhé patro - dveře vlevo". Na to se ozval "bzučák" u dveří. Otevřel jsem dveře a vstoupil jsem do domu a vyšel po schodech do druhého patra. Dveře "vlevo" jsou byly pootevřeny. Když jsem se k nim přiblížil ozvalo se "Pojď dál." Otevřel jsem dveře dokořán a vstoupil do chodby. "Zavři dveře" ozval se další pokyn. "Zuj si boty a pojď do pokoje!" pokračoval pán v udílení pokynů. Když jsem vešel do pokoje uviděl jsem staršího pána, který byl oblečen pouze v černé slipy. "Nazdar" pozdravil mě. "Dobrý den" ihned jsem odpověděl. "Tak Ty sis přišel pro výprask?" zeptal se mě. "Ano" odpověděl jsem. "Tak nástroje polož sem" řekl a ukázel na stůl předemnou. Na stole už ležela velká vařečka - snad 50 cm dlouhá a i dost široká. Dále kožený řemen, plastový obouvák na boty, klepač na koberce, laťka, tenký a tlustý prut. Sáhl jsem do tašky a položil jsem na stůl kartáč na šaty a koupelnový kartáč. Když jsem nástroje na stůl položil, pán pokračoval "Svlékni se a nech si na sobě jen boxerky". Začal jsem si rozepínat knoflík u kalhot. "Nejdřív triko" upřesnil pán svůj pokyn. Sundal jsem ze sebe tričko a pak jsem rozepnul pásek a knoflík u kalhot. Následně jsem si kalhoty svlékl. "Ještě ponožky" dodal pán. V tu chvíli jsem uslyšel pípnutí. Otočil jsem se a pán držel v ruce telefon. Přišla mu nějaká zpráva na Whatsapp. Když zahlédl, že jsem se otočil křik na mě "Dělej". Bleskurychle jsem ponožky svlékl. "Ruce za hlavu a stoupnout do kouta" poručil mi pán. Splnil jsem i tento jeho pokyn. Na to pán odešel do chodby. Po chvíli ticha jsem zaslechl jak pán otevírá dveře na chodbu. A slyšel jsem ho jak říká "Ahoj Františku". Následně do pokoje vešel další pán, přibližně stejného věku. "Posaď se" řekl pán ke kterému jsem přišel na výprask a nabídl nově příchozímu křeslo. "Dáš si kafe?" otázal se ho. "Ano, dám Tomáši" odpověděl mu František. Na to Tomáš odešel do kuchyně.
"Tak ty sis přišel k Tomášovi pro výprask?" zeptal se mě František. "Ano, pane" odpověděl jsem mu. "Doufám, že ti Tomáš pořádně nařeže" dodal František. "To záleží na něm" odvětil jsem. "Tak v tom případně budeš mít zadek rozpálenej doruda" pokračoval se smíchem František. Do pokoje se vrátil Tomáš. "Tady je to kafe" řekl. "Děkuji" řekl František. Tomáš ke mě přistoupil a chytl mě za ucho. "Tak ty sis přišel pro výprask jo?" zopakoval otázku, kterou jsem mu již jednou zodpověděl. "Ano, pane". "Dobře, tak ho dostaneš a pořádný" odpověděl Tomáš a pokračoval "Franta se bude dívat jak dostáváš". "Ano, pane".
František se pohodně usadil v křesle. A Tomáš pokračoval "Lehnout na postel". Hned jak jsem uposlechl jeho pokyn došel ke stolu a vzal z něj plastový obouvák na boty. "Dostaneš 25 (krátká pauza) a nebo možná i víc" řekl a první úder dopadl na můj zadek. A druhý a třetí, čtvrtý a pátý. "Tak a teď to zkusíme přísněji" oznámil a začal znovu vyplácet. Šestný, sedmý, osmý, devátý a desátý úder dopadly na můj zadek. "A můžeme i rychleji". Dalších pět úderů následovalo velmi rychle za sebou. A pokračoval dát jednu za druhou. Po chvíli přestal. "Franto, to asi bylo víc než 25 né?" zeptal se. "Ano, to bylo" odpověděl František. "Ale zatím to s ním nic moc nedělá. Sice dělá obličeje, ale nevzdychá" dodal František

Nickname
Region
nezbednychlapec nezbednychlapec
Czech Republic Plzeňský kraj
Jentobeoralck Jentobeoralck
Czech Republic Jihočeský kraj
Synek76 Synek76
Czech Republic Ústecký kraj
bedrisek bedrisek
Czech Republic Jihomoravský kraj
Ste666 Ste666
Czech Republic Středočeský kraj
czspankee czspankee
Czech Republic Jihomoravský kraj
mrkelly mrkelly
Czech Republic Ústecký kraj