Spoločenské erotické hry

27.11.2023 19:05 · 1,452 views Mar_Mar_76

V rámci brúzdania po nete mi padla do oka spoločenská hra "Sexperimenty". Keďže stála bagateľ, tak som ju objednala. Zhodli sme sa, že zábavy v posteli nikdy nie je dosť.

Začala som si googliť, či existuje viac takýchto hier a zistila som, že na internete je celkom slušný výber erotických hier pre páry nad 18 rokov. V slovenčine, češtine a pre pokročilejších napr. aj v angličtine. Akurát... je veľmi málo recenzií. A tie sú pre mňa pri kúpe hier celkom smerodajné.

Zamyslela som sa, či by som mala odvahu uverejniť recenziu pod vlastným menom. Asi je nás viac takých, ktorí si posteľné hrátky (fuj neznášame to slovo) nechávame za dverami spálne a nezdieľame ich na sociálnych sieťach. Teda okrem amatérov!
A tu mi napadla hneď jasná odpoveď na otázku, kto sa nehanbí podeliť o skúsenosti s erotickými stolovými (pardon posteľovými) hrami - predsa vy, millí amatéri. Dajte tipy, čo ste už skúsili a čo sa osvedčilo, čo sa dá hrať viac krát a čo len raz. Čo je úplná nuda a do čoho sa prípadne oplatí zainvestovať.

Sľubujem, že keď dorazí naša hra a príde chuť ju vyskúšať, tak tu budem zdieľať recenziu. :)