Když žena čeká v doggy

30.10.2023 00:54 · 713 views Pas-bi

JJ, to je velkej rajc. Vidět jí, jak klečí na všech čtyřech, a neohlíží se... ale třeba i takhle vyšpulenou zády ke mně, na boku, na lenocha myslím.

Už jsem pár holek takhle měl, --- kdybysme byli my dva spolu... měla bys to tak asi častěji. Bych občas někoho přizval. Překvapení! Yeeeeee.

Potají?
No to dá rozum snad... a možná i víc, různý velikosti ;)

Poznala ze ji šuká jiný?
Jedna pokaždé, ale jedna byla oplácanější, větší kunda, a ta jen jeden extrém přiznala, že si všimla.

A co udělali když to zjistily?
Dělaly že nic, pak až mi to řekly potom. Měly zakázáno mluvit u toho. Nemyslím, že vždy, ale vždy když jsem pozval a občas pro zmatení i jen když jsem byl sám tu a tam.

Ve zkratce, posílám jí do ložnice. Jdu tam, ona klečí zadečkem ke dveřím, mrdám, jdu se napít, vrátím se a mrdám dál. To je ten moment, dy se dá prohodit. Občas i tak, že ležela na boku vyšpulená, a nesměla se pohnout a na očích občas masku. Tu z letadla.

Občas jsem si dal i cigárko, no, s ním, aby smrděl jako já po kouření. Už čekali za dveřma.

Řeknu ti, je to boží.
Pro mě, oboje, i mrdat takhle, vidět jak poslušně drží, některý se rády dělaly u toho i, jedna zase chtěla hodně u toho silou tlačit hlavu do matrace, jakoby násilněná a plivat na obličej, tedy tam, kde neměla masku, rty, tváře..., a jedna zase tak pomalu, procítěně... ale asi se mi líbí to všechno.

A pak ale, když vidíš svojí... jak někomu drží, a ví, že to asi nejseš ty, ale nesmí to dát najevo, tak si to užívá na max.... paráda.