Ruka šmátralka - deviata časť

13.5.2023 00:22 · 2,163 views tamka00

Caves zase vsetci,,

Po dlhsiej dobe zase dalsia cast blogu tentokrat uz kus dlhsia bo ste mali zaujem o dalsie praktiky a novinky co robime s frajerom a najma jeho pohlavnym organom.

Ja stale z toho nemozem kolko z vas sa najde ktorych to bavi rovnako jak mna, sama neviem ani to tak popisat ale ta ovladanie a robenie vam nieco (myslim chalanovi) ma proste dost bavi sak asi je to i poznat z tych blogov a pisania.

V tomto blogu rozpisem hlavne take najnovsie veci co sme zaviedli za poslednu dobu teda dobu co bola naposledy osma cast. Som strasne zvedava jak sa to komu bude pacit a ci daco podobne robite aj vy. Daktore veci som mozno z casti rozpisovala v minulych dieloch ale teraz to v tejto casti prebereme detailnejsie.

Veci ktore budeme riesit a i pre mna najviac vzrusujuce a zaujimave a to:

1. Klietka alebo mriezka na pindoura

Kto toto vymyslel musel byt genius. Ja som o tejto vecicke netusila vobec, ale jak sa vravi, "ked chces mat muza pod papucou" ta musis mu omezit to co ma najradsej - honenie :P a najma to co si moze robit sam kedy chce, alebo jak chce. Prave tota vecicka je na to jak stavana, ked ju ma tak nespravi nic, i keby chcel ta moze tak curat akurat a kupat sa. Zatial co ja mam klucik na odomknutie a je na mne, kedy, alebo v jaku dobu mu ju dam dole.
:D Najviac sa mi lubilo jak sa obaval lebo som si myslela ze dakedy si to proste robi i sam, teraz je istota ze 100% neni moznosti, kedy by si to ak ju ma nasadenu zeby tam bola dajaka honka.
Co sa tyka moznosti jak to vyuzit ta tych je kopec. To sa uz bavime o riadnom omezeni kedy bude mat orgazmus ci nebude, ci sa bude len drazdit, a ked uz to drazdenie ta i do tej klietky jak mu dat ho naspat i ked stoji jak stlp. .. Postaci kus sacku, mrazeneho hrasku, a hah, pindik zrazu zmenseny a pripraveny na nasadenie mriezky :D :P ... A kludne bez toho zeby bol urobeny. To by ste mali pocut to nariekanie a prosenie od frajera, ale to uz je len detail :P (i tak si myslim ze sa mu to paci).. Vyuzivame to docela dost a dakedy ten orgazmus neni aj tyzden a len vikendy...:P samozrejme drazdi sa dakedy i kazdy vecer s tym ze sa to nasadi naspat, a on takyto ide do prace a vecer zas:P vzrusujici pocit ze on je nervozny z toho ze to musi mat, a nemoze si nic robit.

2. Cievkovanie alebo sounding po anglicky ( dufam ze som to dobre napisala)

Kto by to bol povedal(ja som to nevedela dlhu dobu) ze i vasa curacia, alebo vystriekavacia dierka sa da plnit, a napchavat niecim. Pre dakoho toto moze byt dost kruta asi vec ale ta zase, ak su na to pomocky ta treba to vyskusat. Moj frajer to popravde objednal sam sebe bo uz nevedel co z rozkose, a myslim ze to kus i lutuje lebo nema to moc v oblube ale uz je neskoro. Dorazili take tri by som nazvala tycky: Mensia, stredna, najvacsia. K tomu samozrejme gel, :D a uz len zacat skusat. Zacala som s tou najmensiou, vraj to je dost narocne usat co sa aj podarilo lebo tym ze som mu to zasuvala a vytahovala hore dole, tak do minuty bol hotovy :D:P (asi som nasla achilovu patu:D) ale sam mi vravel ze mal nehorazne nutkanie na striekanie a tiez curanie co sa i prejavilo riadne rychlo(striekanie). Zatial sme v tomto v zaciatkoch ale povedala by som ze je to pre neho skor trest, jak zeby si to uzival ale dalsia z moznosti jak vam to i kus zneprijemnit :P

3. Masticky, kremiky, gely.. a netradicne veci

Sama by som povedala ze tu sa medze nekladu. Najma jak ked viete vyuzit potencial roznych pripravkov, od roznych kremov, gelov, tekutych masticiek. Zase som sa nechala poucit od frajera, kedze bol jeho napad jak prve vyskusat zopar tych gelov co predava Durex. Samozejme nakupil co sa dalo, a slo sa skusat. Vona je to super, akurat by som povedala ze je to uz dakedy az moc mazlave:D ale jak on sam vravel "kdo maze, ten jede". To bolo i v jeho priprade ze tiez to jak som mu to robila, a rychlejsie tak to nevedel ustat.
I ked to by som povedala ze by bol zaciatok. Najviac sme zacali skusat netradicne kremy jak napriklad Voltaren gel, alebo co sa naslo doma, od kecupu, horcice, omacky,kremy na ruky, cinske masticky, pasticky .. a zapajat to do toho honenia a drazdenia, a sledovat jak to ovplivni jeho vzrusenie a vydrz :P Neskuocne jak vam to vie i zhorsit tu vydrz alebo zase zlepsit tym ze ste menej citlivy. Dolezite je ze kam sa to este vie aplikovat ci napr na cely zalud, pod predkozku alebo vajka. Nezabudat ale na gumene rukavice, lebo pri nedavnej aplikacii jak som mala po 15 minutach jeho drazdenia a honenia, aplikovat kvapkanim chili omacku ktora bola z nejakej mega stiplavej papricky, to bol teda zazitok. Ale sam to chcel! :D a vystrek bol do par sekund:D... akurat ho potom stipal a palil este den po..
Dakedy i dajakou aplikaciou takej masticky sa dokonca on dokaze i sam jak keby spravit ze ho to zacne abnormalne stipat alebo jak mi sam vravel tak drazdit ze zrazu a uz to z neho ide von :P Luxuus pohlad na to jak to nevie vydrzat :P

O takych praktikach by som vedela rozpisovat vela a vela, i ked neda sa mi byt tu stale ale som rada ze tu je fakt dost ludi co ich bavia moje blogy a pisanie si!!! Sak je o com, a kto by mal problem s citanim dialektu, no som jaka som som z vychodu a u nas sa pise a hovori len takto :D:P

Som i rada kus ze som sa dokopala ku dalsiej casti a tesim sa na vase komenty a pripomienky..

Kto chce kludne napiste alebo dajte vediet co by som mohla dalsie skusit, vsak i tak o tom rozhodujem ja :P alebo jake dalsie praktiky by som mala rozobrat v dalsiej casti. (sorry za preklepy)