Nastoupíš ke mně?

Ahoj Amatéři, 

Dnes přicházím s něčím, co bych ani nevěřila, že někdy budu fotit. A musím pro začátek říct, že i když to má být vzrušující a sexy, já jsem se při tomhle focení totálně nasmála a to jsem k tomu nikoho nepotřebovala :D Jen sebe, svůj veliký zadek a velkou dávku trpělivosti, abych se do autobusu vůbec nacpala :D :P Ale pojďme se trošku vzrušit! 

Málokdy se tu zúčastňuji soutěží, protože mě to moc nebere, nejsem soutěživá a raději si fotím svoje dle chutí a nápadů. Ale téma "Doprava" mě opravdu zaujalo :) A to jen proto, protože mě moc láká mít sex na veřejnosti. Nemusí jít o sex, jako takový, stačily by mi hrátky a vzrušení kolem, trošku se vzrušit, napnout a zároveň si dávat pozor - takové to zakázané ovoce! Hrozně ráda si sex obzvláštňuji právě tím, že ho mám jinde, než jen doma v posteli .. O to víc jsem ráda, že už jsem měla možnost zařádit si v kině, ve wellness, v autě a tak dále. Ale to MHD se mi pořád nedaří. Asi jsem na to moc slušná a strašpytel :D.. A tak jsem si pro tentokrát zahrála, jak se jen postupně obnažuji v autobusu a čekám, až přistoupí nějaký z Vás a vrhne se na mě :-P. Taky jsem tu v kontaktu s jedním autobusákem (tímto tě zdravím, celou galerii jsem myslela na tebe :-P), který mi nejednou psal, kolik možností člověk v autobusu má a že ne všechno je nemožné (že bych fakt někdy podlehla? :P :D). A tak z toho vzniklo tohle dílo :P. No koneckonců, řekněte sami, byl bys zrovna ty natolik odvážný, že bys mě ojel v busu? Pěkně na sedačce, vzadu a hezky tvrdě? No já nevím, mně by se to fakt moc líbilo a jen při psaní tohohle jsem opět hrozně vzrušená.
A teď se pojďme zasmát.. Po dofocení téhle galerie jsem si všimla, že soutěž fotoalb je na téma Retro erotika a dopravní prostředky platí pro videa. Tak jsem si zanadávala, zasmála se a vzala to prostě po svém. Tak alespoň takhle pro srandu posílám. 💓

Ta Nadýchaná 💓

9,448 views 18.3.2024 08:53
415 users like it
Like