Hotwife, Cuckold a Bull

Je jaro a k jaru patří pestré barvy. Když se mi změní barva nehtů a cuckold dostane příkaz připravit své Paní nové prádlo, již přesně ví, co bude následovat.

Nechala jsem si ho celé jaro zamčeného a bylo to dobré rozhodnutí. Ať mne připravoval pro milence nebo pro Bulla, byl příkladně oddaný a vzorný a plnil veškeré příkazy, které mi na očích i mezi nohama viděl.

Toto rozhodnutí bylo samozřejmě náročné i pro mne, protože není-li k dispozici jeden, musíte ho nahradit ideálně dvěma :-). Zbožňuji nade vše ten pocit, když je Muž uvnitř, já cítím, jak mu v něm cuká a povzbuzuji ho, aby mně ji pořádně vycákal. Mám ráda tu chvíli, kdy ho mám zcela ve své moci a mohu z něj vysát i poslední kapičku. Pochopitelně výstřikem nic nekončí, protože cuckold již přesně ví, kde je jeho místo a co se od něj očekává.
A co bych to byla za věrnou a milující manželku, kdyby se nesměl udělat i on. Co na tom, že musel sám, zamčený stále v kleci a před svou několikrát pomilovanou Paní a Bullem? A jak byl šťastný. Vždyť život bez klece je pro každého cuckolda šedý a nudný. Je totiž jaro a k jaru patří pestré barvy.

86,589 views 14.5.2023 17:48
1,250 users like it
Like